Algil-Bio 1 l

T15528
Vă prezentăm Algil-Bio: Algil-Bio este un preparat microbian de 1 litru, bogat în specii. Compoziție: Un preparat stabil, viu, extras din humus de vierme printr-un proces special, care nu necesită refrigerare. Poate fi utilizat pentru inocularea mulciului, compostului sau solului sau pentru condiționare prin pulverizare pe plantă. Produsul cu ce... Specificație detaliată
43,44 RON (nettó: 34,20 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Vă prezentăm Algil-Bio:

Algil-Bio este un preparat microbian de 1 litru, bogat în specii.

Compoziție:

Un preparat stabil, viu, extras din humus de vierme printr-un proces special, care nu necesită refrigerare. Poate fi utilizat pentru inocularea mulciului, compostului sau solului sau pentru condiționare prin pulverizare pe plantă. Produsul cu cel mai mare număr de microorganisme de pe piață.

Cum ajută Algil-Bio planta?

Ajută la absorbția nutrienților, favorizează creșterea tulpinii, formarea frunzelor, formarea florilor. Crește toleranța la stres a plantelor (vreme, dăunători). O bună alternativă pentru nutriția plantelor în fermele ecologice.

Care sunt rezultatele utilizării Algil-Bio?

Culturi mai mari, mai gustoase, mai frumoase. Atunci când este cultivat în sere și folie, restabilește aroma naturală originală în aer liber. Producții mai mari, de exemplu în cultivarea piperului.

Depozitare:

Depozitarea nu necesită refrigerare sau congelare! Fără refrigerare, fără răcire, fără congelare. Algil-Bio conține peste 2000 de specii de microorganisme.Prin utilizarea sa se pot obține creșteri ale randamentului de până la 20% - 40%.

La ce poate fi utilizat Algil-Bio?

Acest produs este recomandat în principal pentru îmbunătățirea solului în grădinile și fermele ecologice, pentru a crește biodiversitatea florei bacteriene. Ca inoculant pentru sol, trebuie aplicat în concentrații relativ mari sau utilizat în compost pentru a crește bacteriile din acesta.

Utilizare:

Dozaj:

Se recomandă 1 litru/50 m2 în sol și 1 litru/2 m2 în compost. Pentru prima utilizare, se recomandă o diluție de 50%, care poate fi redusă la 10% în anii următori. Utilizare în agricultura ecologică

Se descarcă:

Când este pulverizat, acționează atât ca îngrășământ foliar, cât și ca probiotic la suprafața plantelor.

O utilizare foarte importantă este în gestionarea mulciului. Utilizarea periodică a produsului accelerează și îmbunătățește descompunerea mulciului, transformarea acestuia în nutrienți și menținerea unei microbiote sănătoase.Utilizarea periodică a mulciului ajută la evitarea dezvoltării agenților patogeni periculoși pentru om, cum ar fi mucegaiurile.

Greutate: 1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Bio, Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Szőlő, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.