Ginger tuber Kiepenkerl 1 bucată
Caracteristicile tuberculului de ghimbir Kiepenkerl:
Ghimbirul este o plantă tropicală comestibilă cu un rizom aromat și înțepător. Tuberculul poate fi folosit pentru gătit, consumat crud sau ca extract pentru băuturi. Planta poate ajunge la o înălțime de până la 1,5 m, seamănă cu o iarbă sau o trestie, ferigăProduce flori galben-roșii pe tulpini care cresc direct din pământ.
Cultivare:
Temperatura de plantare:
Minim 12 °C.
Cerințe:
Ghimbirului îi place căldura și umiditatea, trebuie plantat într-un loc însorit.
Recoltare: Se recoltează:
Un punct de plecare sigur pentru recoltare este atunci când frunzele sunt uscate. Este o idee bună să vă asigurați că frunzele sunt uscate. Recoltarea se poate face în anul plantării sau într-un loc ferit de îngheț, moment în care rizomul va încolți din nou primăvara.
Greutate: | 0.15 kg |
---|---|
Aviability: | 1-4 nap |
Basic sales unit: | db |
Culture: | Zöldség |
Autentificare
Autentificare