Îngrășământ organic Viano pentru plante mediteraneene, Citrice 1,75 kg

T15862
Îngrășământ organic Viano pentru plante mediteraneene, caracteristici Citrice: Îngrășământ organic îmbogățit cu siliciu pentru plantele mediteraneene (citrice, leandru, lavandă, ierburi mediteraneene, smochine etc.). Conținut ridicat de potasiu și fier pentru o înflorire și fructificare abundentă, adaos de magneziu pentru un efect de culoare mai... Specificație detaliată
66,37 RON (net: 52,26 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Îngrășământ organic Viano pentru plante mediteraneene, caracteristici Citrice:

Îngrășământ organic îmbogățit cu siliciu pentru plantele mediteraneene (citrice, leandru, lavandă, ierburi mediteraneene, smochine etc.). Conținut ridicat de potasiu și fier pentru o înflorire și fructificare abundentă, adaos de magneziu pentru un efect de culoare mai puternic. Utilizarea sa îmbunătățește structura solului. Elementul nutritiv se amestecă cu mediul de plantare și se udă. Produsul are o acțiune de lungă durată, asigurând eliberarea nutrienților timp de 60-100 de zile.

IMPORTANT!

Se udă după aplicare. Produsul are o acțiune de lungă durată, iar refacerea nutrienților este garantată timp de 100 de zile.

Conținutul de ingrediente active:

N (p/p %) s.a. :

6,0 +/- 0,4

P2O5 (m/m %) s.a. :

5,0 +/- 0,4

K2O (m/m %) s.a. :

10,0 +/- 0,4

MgO (m/m %) s.a.:

4,0 +/- 0,4.

Conținut de materie organică:

Nu mai puțin de 45 %,

pH:

7,1 +/-0,5.

Greutate: 1.75 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.