Damisol Gold Microorganic Soil Life 1 l

T15867
Concentrat de viață a solului, catalizator microbiologic, ameliorator de sol, compostare ACTIVATOR MICROBIOLOGIC MicroOrganic®, un activator MICROBIOLOGIC foarte eficient, care absoarbe micro și macroelemente și o cultură de microorganisme fixatoare de azot atmosferic. Conține o concentrație remarcabil de mare a unei varietăți largi de micro... Specificație detaliată
140,17 RON (net: 110,37 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Concentrat de viață a solului, catalizator microbiologic, ameliorator de sol, compostare

ACTIVATOR MICROBIOLOGIC MicroOrganic®, un activator MICROBIOLOGIC foarte eficient, care absoarbe micro și macroelemente și o cultură de microorganisme fixatoare de azot atmosferic. Conține o concentrație remarcabil de mare a unei varietăți largi de microorganisme care se susțin reciproc și promovează creșterea.și organisme anaerobe, bacterii și microfungi, care sunt foarte utile pentru creșterea plantelor. Microorganismele fixatoare de azot și cele care eliberează fosfor din MicroOrganic asigură un echilibru armonios întrenutriție și descompunerea tulpinii, fără efecte pentosanice. Acesta acționează ca un catalizator microbiologic în ciclul nutrienților de azot al plantelor.

Cum ajută Damisol Microorganic Soil Life planta?

1. Microorganismelesale care colonizează rădăcinile au ca rezultat o germinare mai sigură, o absorbție mai bună și o dezvoltare dinamică a plantelor.

2. Prin formarea de substanțe care cresc în mod eficient absorbția microelementelor nutritive, se reduce potențialul de apariție a bolilor carențiale. De la sol, susține eficiența fertilizării foliare.

3. Activează sistemul de apărare al plantei, reducând riscul de infecții ulterioare.

Unde poate fi utilizat Damisol Microorganic Soil Life?

Pentru gestionarea solului și a solului de susținere a tuturor culturilor horticole (legume, fructe, viță de vie, plante ornamentale, plante veșnic verzi, peluze). MicroOrganic® este ușor de cultivat, friabil, cu o excelentă rezistență la apăcu un echilibru hidric excelent, cu o rotație dinamică a materiei și cu un conținut scăzut de agenți patogeni.

Compoziție:

11 tulpini benefice de bacterii și ciuperci nutritive pentru plante și care îmbunătățesc productivitatea solului.(Azotobacter vinelandii, Bacillus megaterium, Clostridium pasterianum, Azosprillum brasilense, Bacillus subtilis, Rodobacter sphaeroides, Lactobacillus plantarum, Trichoderma reseei, Saccharomyces cerevisiae, Streptomyces albus).

Termen de valabilitate:

10 luni

Gama de produse Damisol Gold Soil Life oferă efecte sinergice în protecția și nutriția ecologică a plantelor.

Greutate: 1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.