Vanghelie pentru femei Grădinărit mare

T15874
Caracteristici ale excavatorului: Linia pentru femei este concepută pentru doamnele care iubesc grădinăritul cu o unealtă de grădină cu adevărat unică.Săpatul este o parte esențială a grădinăritului, motiv pentru care ar trebui să vă gândiți cu atenție la ce lopată alegeți. Ergonomie: Lopata din linia Women's Line este concepută pentru a vă face... Specificație detaliată
119,79 RON (net: 94,32 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Caracteristici ale excavatorului:

Linia pentru femei este concepută pentru doamnele care iubesc grădinăritul cu o unealtă de grădină cu adevărat unică.Săpatul este o parte esențială a grădinăritului, motiv pentru care ar trebui să vă gândiți cu atenție la ce lopată alegeți.

Ergonomie:

Lopata din linia Women's Line este concepută pentru a vă face activitățile de grădinărit cât mai confortabile și mai ușoare posibil. Designul ergonomic și curbat este conceput pentru a vă menține corpul sănătos și pentru a vă ajuta să săpați într-o postură naturală. Este mai puțin stresantă, protejând astfel articulațiile, durabilă, robustă și mai rezistentă la influențele mediului.

Greutate: 1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.