Digger a subliniat Big Gardening

T15877
Caracteristicile Big Gardening Digger Digger Pointed: Proiectată cu un cap ascuțit, această lopată robustă și rezistentă este ideală pentru a lucra solul mai compactat. Capul metalic ascuțit și lat asigură o transmisie adecvată a puterii, o slăbire ușoară a solului și o rotație. Mânerul său curbat și mânerul în formă de D oferă o experiență de l... Specificație detaliată
102,86 RON (net: 80,99 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Caracteristicile Big Gardening Digger Digger Pointed:

Proiectată cu un cap ascuțit, această lopată robustă și rezistentă este ideală pentru a lucra solul mai compactat. Capul metalic ascuțit și lat asigură o transmisie adecvată a puterii, o slăbire ușoară a solului și o rotație. Mânerul său curbat și mânerul în formă de D oferă o experiență de lucru confortabilă, fiind ușor de folosit pe spate și pe încheietura mâinii.

Greutate: 2.2 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.