Sol pentru ghiveci General Dolce Vital 20 l

T15890
Pământ turbă pentru ghivece pentru grădinarii pasionați și profesioniști. pH: 5,5-6,5 pH Poate fi folosit pentru: Ca mediu de creștere pentru plante ornamentale cu flori, geranium și alte plante de balcon pe balcoane, terase și grădini de iarnă. Compoziție: Un amestec de turbă de câmpie din Rhenania Inferioară, turbă lituaniană, argilă, scoar... Specificație detaliată
25,08 RON (net: 19,75 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Pământ turbă pentru ghivece pentru grădinarii pasionați și profesioniști.

pH:

5,5-6,5 pH

Poate fi folosit pentru:

Ca mediu de creștere pentru plante ornamentale cu flori, geranium și alte plante de balcon pe balcoane, terase și grădini de iarnă.

Compoziție:

Un amestec de turbă de câmpie din Rhenania Inferioară, turbă lituaniană, argilă, scoarță, îngrășământ, nisip, perlit, calcar.

Caracteristici:

Aport de nutrienți:

Conține un îngrășământ cu eliberare prelungită (Osmocote Exact 5-6 HiK) cu min. Osmotecote® cu Osmotecotex® Osmotecote® cu Osmotecotex® cu Osmotecotex® cu Osmotecotex® cu un minim de 5-6 luni de furnizare de nutrienți pentru plante, nu necesită soluție nutritivă.

Conținut de apă:

Controlul apei - poate stoca mai multă apă, necesitând astfel mai puțină irigare.

"Zeba" - un material de reținere a apei care poate stoca de până la 400 de ori volumul său de apă și minerale dizolvate și le eliberează plantei atunci când este nevoie.

Capacitatea sa excelentă de absorbție și retenție a apei asigură și menține rezerva de apă necesară plantei pe tot parcursul sezonului de creștere. Nu numai că ajută la asigurarea unui necesar constant de apă, dar reduce și stresul plantelor în perioadele de temperaturi maxime.

Greutate: 6 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény, Szobanövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.