Semințe de iarbă KITE DLF Premium Renewal Express blend 1 kg

T15911
Semințe de iarbă KITE DLF Premium Renewal Express blend are următoarele caracteristici: Amestecul de semințe de iarbă Renovation Express Premium constă într-o cutie de 1 kg de 100% Perja engleză. Amestecul este alcătuit din proporții egale din 4 tipuri de perja engleză. 4Turf, adică plante perene englezești tetraploide, sunt, de asemenea, o comp... Specificație detaliată
56,21 RON (net: 44,26 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Semințe de iarbă KITE DLF Premium Renewal Express blend are următoarele caracteristici:

Amestecul de semințe de iarbă Renovation Express Premium constă într-o cutie de 1 kg de 100% Perja engleză. Amestecul este alcătuit din proporții egale din 4 tipuri de perja engleză. 4Turf, adică plante perene englezești tetraploide, sunt, de asemenea, o componentă a amestecului, ceea ce face ca gazonul rezultat să fie mai rezistent la condițiile meteorologice extreme și să ofere o tracțiune excelentă. Poate germina la temperaturi scăzute de până la 3°C și poate fi semănat aproape tot timpul anului. Răsărirea sa rapidă și expresă oferă un ajutor SOS în gestionarea zonelor uzate, bătătorite. Excelent pentru zonele cu trafic intens, terenuri de sport, locuri de joacă, grădini și parcuri.

Compoziție:

Perje englezesc - COLUMBINE

25%

Perjeu englezesc - FABIAN

25%

Perje englezesc - ALLSTARTER

25%

Anglia berth - GREENWAY

25%

Propunere de veto:

Cutia de 1 kg de amestec de semințe de gazon Renewal Express este suficientă pentru însămânțarea a 35-40 m2.

Pentru gazoane noi:

Semănați 1 kg de semințe de iarbă pentru 35 m2.

Pentru supraînsămânțare:

Aplicați 1 kg de semințe de iarbă pentru 40 m2.

Greutate: 1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.