Tannin 0,1 kg
8,99 RON (net: 7,08 RON) | |
Utilizare: Tanina este o pulbere de culoare maro bine solubilă care este potrivită pentru vinificarea cu gelatină. Taninul permite în principal eliminarea proteinelor și a altor materiale coloidale. Aplicare și dozare: Pentru un hl de vin, de obicei sunt necesare 3-5 g de tanin și 5-10 g de gelatină. Tanina se dizolvă în cantitatea de vin de zece ori mai mare și se toarnă în vin care trebuie curățat prin amestecare continuă. Gelatina este umflată timp de 10 ore, apa rămasă este aruncată și dizolvată în apă fierbinte de 5-10 ori (40 ° C). Soluția astfel obținută trebuie utilizată pe scurt. Cantitatea necesară este determinată întotdeauna de testele de laborator și de permisele permise în legislația vinicolă. Depozitare: Depozitați într-un loc uscat, rece și însorit.
Greutate: | 0.1 kg |
---|---|
Lăţime: | 100 mm |
Înălţime: | 150 mm |
Lungime: | 20 mm |
Aviability: | 1-4 nap |
Basic sales unit: | db |
Culture: | Szőlő |
Autentificare
Autentificare