Clorură de calciu 100 gr

T08534
Clorura de calciu este un material alb care absoarbe umiditate. La temperatură camerei formează sare solidă, în apă se dizolvă foarte bine. Domenii de aplicare: se foloseşte în murături, în paste de roşii, la prepararea brânzeturilor, precum şi în conserve de legume. Este foarte sărat, de aceea în anumite mâncăruri se foloseşte ca aditiv (pentr... Specificație detaliată
2,85 RON (net: 2,24 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Clorura de calciu este un material alb care absoarbe umiditate. La temperatură camerei formează sare solidă, în apă se dizolvă foarte bine.
Domenii de aplicare: se foloseşte în murături, în paste de roşii, la prepararea brânzeturilor, precum şi în conserve de legume. Este foarte sărat, de aceea în anumite mâncăruri se foloseşte ca aditiv (pentru reglarea gustului şi ca agent de solidificare). În alimente este permis în mod general, fără restricţii privind cantitatea. Clorura de calciu nu se consideră material periculos. În loc de alaun! Conform standardelor Uniunii Europene, folosirea alaunului pentru conservare industrială, pentru acidulare, este interzisă. De aceea, fabricile de acidulare şi de conservare au trecut la folosirea clorurii de calciu. Firma noastră comercializează clorura de calciu din 2009. Conform experienţelor provenite de la partenerii noştri de acidulare, folosirea (dozarea) clorurii de calciu este aceeaşi cu alaunul, însa asigură aromă mai plăcută murăturilor. În primul rând recomandăm pentru murarea legumelor şi fructelor mai cărnoase (castravete, ardei, pepene, etc.), dar este excelent şi pentru acidularea murăturilor asortate. Folosind acest produs, legumele şi fructele conservate rămân tari şi crocante.
Reţeţă: Pentru prepararea lichidului bază pentru murături. Pentru conservare în sticle. 4 litri de apă rece, 0.5 litru de oţet de 10 %, 250 gr de zahăr, 160 gr de sare, 1 lingură de praf de borken, o linguriţă rasă de clorură de calciu, 1.5 gr de benzoat de sodiu. Lichidul se amestecă bine, se omogenizează toate materialele, pe urma se toarnă peste legume, fructe. Pentru conservare în butoi: 30 de litri de apă rece, 1.8 litri de oţet de 10%, 1.5 kg de sare, 3 kg de zahăr, 90 gr de acid citric, 30 gr borken, 90 gr clorură de calciu, 45 gr benzoat de sodiu. Lichidul se amestecă bine, se omogenizează toate materialele, pe urma se toarnă peste legume, fructe.
Păstrare. A se păstra la loc uscat, răcoros. Atenţie! Clorura de calciu absoarbe bine umiditatea, de aceea punga cu materialul rămas trebuie bine închisă, deoarece absoarbe umiditate din aer şi devine lichid. Perioadă de valabilitate: 2 ani.
Greutate: 0.1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.