Cel mai iute ardei din lume (Peperone Trinidad Moruga Scorpion) (aprox. 10-20 semințe)

T10101
CEL MAI IUTE ARDEI DIN LUME Peperone Trinidad Moruga Scorpion. Cu peste 2 milioane de unități Scoville. Își datorează numele formei vârfului care seamănă cu coadă unui scorpion. Planta crește până la o înălțime de 80-90 cm. Pentru o creștere ideal... Specificație detaliată
11,86 RON (net: 9,00 RON)
12,89 RON
1,03 RON (8%)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
CEL MAI IUTE ARDEI DIN LUME Peperone Trinidad Moruga Scorpion. Cu peste 2 milioane de unități Scoville. Își datorează numele formei vârfului care seamănă cu coadă unui scorpion. Planta crește până la o înălțime de 80-90 cm. Pentru o creștere ideală, are nevoie de o zonă foarte caldă. Are nevoie de soare. Temperatura recomandată de semănare: 20-30°C. Se poate semăna în câmp deschis și în solar. Se seamănă la 40 cm de distanță între plante, la o adâncime de 1 cm. Asigurăm calitatea excelentă în ambalaj dublu, și răsărirea garantată conform sistemului 3 P.A.C. Perioada de semănare: martie-aprilie, măturare: iulie-august+.
Greutate: 0.01 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.