Ardei cherry (dulci) Tweety min. 5 semințe Kiepenkerl

T13468
Ardei cherry, rotunzi, cu randament foarte ridicat, dulci, de culoare galben-soare. Fructul său este cu carne groasă, suculentă, cu diametrul de 6 cm. Ideal pentru umplere, prăjire sau grătar pe frigarui. Este un soi hibrid F1 rezistent la mozaic,... Specificație detaliată
25,56 RON (nettó: 20,13 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Ardei cherry, rotunzi, cu randament foarte ridicat, dulci, de culoare galben-soare. Fructul său este cu carne groasă, suculentă, cu diametrul de 6 cm. Ideal pentru umplere, prăjire sau grătar pe frigarui. Este un soi hibrid F1 rezistent la mozaic, puternic și sănătos în creștere. Poate fi păstrat și în ghivece, în aer liber sau în seră. După răsărire urmează subțierea răsadurilor și apoi plantarea pe teren liber după îngheț. Necesită un loc cald, însorit, protejat de vânt și un sol slăbit, bogat în nutrienți, bogat în humus. În cultivarea în ghivece, este important un mediu stabil, bogat în nutrienți. Înainte de plantare, este indicat să aplicăm nutrienți organici sau minerali pe sol, dizolvăm nutrientul la fiecare 2 săptămâni. Pentru mai multe fructe, este recomandabil să spargeți primul mugur mijlociu.


Semănat: sfârșitul lunii februarie-martie. (răsaduri în creștere)


Culegere: august-oct.


O pungă conține un minim de 5 semințe.

Greutate: 0.01 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.