Filtru

Filtre selectate


Grădină Hobby

Aici veți găsi elementele de bază ale unei grădini de hobby - plase și saci de iernat, corturi de plastic, cutii pentru răsaduri, truse de unelte, hrănitori pentru păsări - pentru a vă ajuta să cultivați plantele în mod eficient și pentru a adăuga un plus de atractivitate estetică grădinii dumneavoastră.

Împrejmuiri, garduri, compartimentări

Aici veți găsi stâlpi pentru modelarea structurii grădinii, grătare pentru păsări de curte pentru a ține animalele de companie la distanță, grilaje pentru garduri care pot fi umplute cu ușurință cu plante, panouri metalice și plase de gard pentru ecranare sau simple plase de sârmă și legături rapide pentru a asigura o bună ancorare.

Decorațiuni de grădină

Decorațiunile de grădină pot fi atât utile, cât și ornamentale, cum ar fi pluviometre, băi pentru păsări, suporturi de lumânări sau alte corpuri luminoase care creează un mediu confortabil pentru lungi discuții în grădină după ce soarele a apus. Aici veți găsi, de asemenea, iarbă și arbuști artificiali și unelte pentru instalarea lor.

Suport pentru plante

Aici veți găsi suporturi pentru plante din bambus care să se potrivească cu mediul înconjurător, precum și spaliere pentru plante pentru a da formă grădinii, precum și scări și țăruși pentru flori pentru a crea decorațiuni.

Pavaje

Aici veți găsi elemente de pavaj și accesorii într-o varietate de culori pentru a oferi o bază robustă și în același timp plăcută din punct de vedere estetic pentru cadrele de cățărat sau foișoarele din grădina dumneavoastră.

Altele

Aici veți găsi toate celelalte accesorii de care un grădinar amator ar putea avea nevoie, cum ar fi pături și panouri de semnalizare, dar veți găsi și ulei pentru lanternele de grădină.