Fasole uscată de consum Inka 100g ZKI

T12782
Fasole tip Pinto. Este stufoasă, predispusă la bici. Tecile, când sunt imature, sunt de culoare verde închis și, după coacere sunt întunecate, de culoare galben-pai. Lungimea sa este de 7-10 cm, cu 4-6 semințe în curs de dezvoltare. Semințele sunt... Specificație detaliată
9,40 RON (net: 7,00 RON)
10,21 RON
0,81 RON (8%)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Fasole tip Pinto. Este stufoasă, predispusă la bici. Tecile, când sunt imature, sunt de culoare verde închis și, după coacere sunt întunecate, de culoare galben-pai. Lungimea sa este de 7-10 cm, cu 4-6 semințe în curs de dezvoltare. Semințele sunt marmorate maro pe o bază bej deschis. Timpul de reproducere este de 115 zile. O varietate bună. Poate fi folosit și ca fasole uscată și ca fasole proaspăt.

Greutate: 0.1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.