Geotextil negru/maro DuPont™ Plantex® Gold 125 g/m2 1x100 m

T11879
Textilele pentru controlul buruienilor DuPont ™ Plantex® Gold sunt estetice, cu două culori, material textil nețesut din polipropilenă, de lungă durată, extrem de eficient și fără substanțe chimice, chiar și în cazul unor buruieni rezistente ca iarbă, coada calului, traista-ciobanului, etc. Țesăturile maro și negru Plantex® Gold permite trecerea... Specificație detaliată
1.352,84 RON (net: 1.065,23 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Textilele pentru controlul buruienilor DuPont ™ Plantex® Gold sunt estetice, cu două culori, material textil nețesut din polipropilenă, de lungă durată, extrem de eficient și fără substanțe chimice, chiar și în cazul unor buruieni rezistente ca iarbă, coada calului, traista-ciobanului, etc.


Țesăturile maro și negru Plantex® Gold permite trecerea aerului, apei și nutrienților, astfel încât solul și rădăcinile plantelor primesc aer în timp ce buruienile rămân sub sol.


Plantex® Gold este ideal pentru zone înclinate unde poate fi folosit cu acoperire și fără acoperire. Partea ei maro oferă un efect mai natural. Plantex® Gold textil de control a buruienilor este foarte puternic, ușor și versatil, poate fi utilizat timp de până la 4 ani.


Viața garantată a țesăturii poate ajunge până la 25 de ani în cazul unei acoperire corespunzătoare.



Utilizare:


Pante


Garduri vii


Margini de lacuri



Beneficii:


Nu sunt necesare substanțe chimice


Control excepțional, chiar împotriva celor mai dure buruieni


Permite trecerea aerul, apei și substanțelor nutritive în sol și în rădăcinile plantelor


Foarte puternic


Ușor de instalat


Creste cantitatea si calitatea culturii


Oferă o priveliște naturală peisajului

Greutate: 12.5 kg
Lăţime: 260 mm
Înălţime: 1020 mm
Lungime: 260 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.