Tăietor de ramură cu lamă retractabilă Fiskars

T08877
Fierăstrău cu lame retractabile Fiskars Xtract ™este  completarea perfectă a familiei X ax,  dacă este vorba despre tăierea ramurilor proaspete, prelucrarea lemnului. Lama este retrasă complet și are o curea utilă pentru fixarea centurii. Depozitarea fierăstrăului astfel este sigură. Cu o lamă dublă dințată creată puteți tăia rapid și eficient... Specificație detaliată
202,01 RON (net: 159,06 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Fierăstrău cu lame retractabile Fiskars Xtract ™este  completarea perfectă a familiei X ax,  dacă este vorba despre tăierea ramurilor proaspete, prelucrarea lemnului.



Lama este retrasă complet și are o curea utilă pentru fixarea centurii. Depozitarea fierăstrăului astfel este sigură. Cu o lamă dublă dințată creată puteți tăia rapid și eficient în timpul mișcării de tragere, astfel încât să puteți tăia crengi proaspete fără efort. 



Datorită designului ergonomic,  protectorului de degete și mânerului confortabil SoftGrip ™ puteți păstra ferăstrăul Fiskars Xtract ™ sigur în mână, și deși este mic,  dar oferă o putere de tăiere mare.



Există trei versiuni ale ferăstrăului cu lame retractabile Fiskars Xtract ™: Mare, mic și un ferăstrău hobby. Aceasta din urmă se deosebește de celelalte prin lamă.



Tăierea eficientă a ramurilor de copaci proaspete Design nou cu carabină cu bandă, care este trasă la tăiere Mânerul SoftGrip ™ este securizat Protecția degetelor împiedică alunecarea degetelor pe lamă Lungimea lamei 16 cm


Se taie la o mișcare de tragere


Greutate: 0.134 kg
Lăţime: 90 mm
Înălţime: 275 mm
Lungime: 35 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.