Geocella DuPont™ Plantex® GroundGrid® 470 g/m2 1,25x8 m

T11881
Plantex® GroundGrid® este o geocelă inovatoare, tridimensională și flexibilă fabricat din Plantex®. Această structură bazată pe geotextil acoperă agregatele, suprafețele de piatră, pietriș sau sol pentru uniformitatea suprafeței. Pot fi utilizate pentru zonele pietonale și de trafic auto, cum ar fi un drum de acces, alei, parcări, terenuri de g... Specificație detaliată
Livrare
block
Produs inactivat nu va mai fi disponibil

Plantex® GroundGrid® este o geocelă inovatoare, tridimensională și flexibilă fabricat din Plantex®.



Această structură bazată pe geotextil acoperă agregatele, suprafețele de piatră, pietriș sau sol pentru uniformitatea suprafeței. Pot fi utilizate pentru zonele pietonale și de trafic auto, cum ar fi un drum de acces, alei, parcări, terenuri de golf și terenuri de sport acoperite cu material plastic.



Rezistența sa extraordinară la tracțiune și structura de tip fagure împiedică răspândirea materialului de umplutură, evitând astfel cufundarea și formarea jgheaburilor. Materialul de umplutură în vrac și porozitatea materialului de bază permite penetrarea apei atât pe orizontală cât și pe verticală, astfel încât este o alegere ideală pentru rețelele Plantex® GroundGrid® sanitare (SUDS).



Structura pliată facilitează stocarea și transportul, iar geocellul Plantex® GroundGrid® trebuie să fie simplu desfăcut în zona de aplicare. Fără pliere, fiecare geocell acoperă 10 metri pătrați (lungime 8 m x lățime, 1,25 m, celulă 55 mm x 50 mm înălțime)


Utilizare:


Parcuri auto


drumurile de acces


Caravan parcare


trotuare


Zone de prăbușire


terenuri de golf


terenuri de sport


Beneficii:


Material flexibil pentru un teren confortabil


Fiecare geocell acoperă 10 m²


Ușor de transportat


Ușor de instalat


Poate fi tăiat la dimensiune


Pereții celulelor sunt permeabile


Greutate: 4.7 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.