Prefiltru de pompă 3000 l/h

T04481
Instalați prefiltrul înre pompa de grădină, sistemul de apă menaj sau pompa automată de uz casnic și furtunul de admisie. Prefiltrul protejează în mod eficient împotriva contaminării; în special recomandat pentru utilizare atunci când fluidul transportat conține nisip. Prefiltrul lavabil cu conector filet de 33,3 mm (G 1) poate fi utilizat la un... Specificație detaliată
281,83 RON (net: 221,91 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Instalați prefiltrul înre pompa de grădină, sistemul de apă menaj sau pompa automată de uz casnic și furtunul de admisie. Prefiltrul protejează în mod eficient împotriva contaminării; în special recomandat pentru utilizare atunci când fluidul transportat conține nisip. Prefiltrul lavabil cu conector filet de 33,3 mm (G 1) poate fi utilizat la un flux de apă de până la 3000 litri / oră.
Greutate: 1.012 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.