MC Cream 1l

T08853
MC CREAM cu puterea de Geapower. Conține o concentrație mare de hormoni de creștere naturale (cytokinin, auxinelor, gibberellin). MC CREMA este rezultatul cercetărilor și dezvoltărilor Valagro, și este complet sigură și naturală. Cum funcționează ingredientele MC CREAM? Betaina: betainele sunt componentele aminoacizilor care joacă un rol fundame... Specificație detaliată
180,52 RON (net: 142,14 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

MC CREAM cu puterea de Geapower. Conține o concentrație mare de hormoni de creștere naturale (cytokinin, auxinelor, gibberellin). MC CREMA este rezultatul cercetărilor și dezvoltărilor Valagro, și este complet sigură și naturală. Cum funcționează ingredientele MC CREAM? Betaina: betainele sunt componentele aminoacizilor care joacă un rol fundamental în inducerea răspunsului plantelor la stres. Aminoacizi: Aminoacizii sunt elementele constitutive ale proteinelor, unul dintre compușii organici cele mai complete în celulele vegetale. Ei au efecte biologice specifice în corpul de plante. Factori de plante: plantele produc în mod natural hormoni de plante, care reglează procesele de creștere și diviziune celulară. Auxin: Crește mărimea rădăcinii și a culturilor. Gibberellin: Stimulează alungirea celulei de plantă, geminarea semințelor și a creșterii de muguri latente. Cytokinin: Ajută la vindecarea țesutului plantelor, întârziind procesul de îmbătrânire, reduce degradarea clorofilei, proteinelor. Alge unice Ascophyllum nodos specii de alge marine cresc de-a lungul coastelor canadiene și norvegiene. în viața lor sunt expuse la circumstanțe extrem de stresante, pentru că se dezvoltă în zona de maree. Acest lucru înseamnă că, în timpul dezvoltării trebuie să se adapteze la condiții uscate și de condiții sub apă. Aceste condiții au condus această specie de alge să producă agenți speciali anti-stres, în scopul de a supraviețui. Aceste substanțe active individuale sunt câștigate și folosite de către Valagro pentru MC CREAM. În scopul obținerii unei materii prime continuă și de înaltă calitate, firma Valagro a cumpărat în 2002 firma norvegiană Alge, care în 1942 a fost primul capabil de a prelua acest ingredient activ valoros din algele nodos Ascophyllum. Compoziție Mangan 1,5% Zinc 0,5% carbon organic, acidul Alginit, betaina, cytokinin, auxinelor, Gibbcrella Folosire: legume Aplicatii: diviziunea celulara intensa, set de rod. Dozaj: 2 L / ha . Notita: 2-3 ori. Fructe, struguri Aplicare: După înflorire, începutul creșteri a ciorchinelor Dozaj: 2 l / ha. Notă: De 2-3 ori (folosind 2-3 săptămâni înainte de recoltare reduce rata de cădere de fructe). Culturi arabile Aplicare: în timpul sezonului, înflorire, înainte de tasselling. Doza: 2 l / ha. Notă: combinat cu Megafol poate fi îmbunătățită efectele (0,2%) De ce MC CREAM? Promovează creșterea vegetativă. Crește proliferarea celulară, sporește creșterea randamentului. Intârzie procesele de îmbătrânire.Natural, sigur. Impact maxim, datorită unei tehnologie unică Geapower a firmei Valagro.

Greutate: 1.19 kg
Lăţime: 100 mm
Înălţime: 100 mm
Lungime: 300 mm
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.