Porumb zahărat Royalty F1 20 semințe

T06404
Este un hibrid din Olanda, de maturare medie, foarte productiv, rezistent la boli. Știuletele sunt groase, de greutate mare. Semănare: de la mijlocul lunii aprilie până la sfârșitul lunii iunie, la 1-2 săptămâni. Schema de plantare: 70 x 25 cm. Recolta: începem recolta doar atunci când semințele se coc și în partea superioară a știuletei și devi... Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un hibrid din Olanda, de maturare medie, foarte productiv, rezistent la boli. Știuletele sunt groase, de greutate mare. Semănare: de la mijlocul lunii aprilie până la sfârșitul lunii iunie, la 1-2 săptămâni. Schema de plantare: 70 x 25 cm. Recolta: începem recolta doar atunci când semințele se coc și în partea superioară a știuletei și devin de culoare galben deschisă. Dacă se consumă în stare proaspătă, știuletele se fierb doar timp de 10 minute! Este diferit față de porumb furajer, deoarece frunzele sunt mai subțiri, conținutul de zahăr al boabelor este mult mai ridicat și se transformă mai lent în amidon. Pe baza de conținutul de zahăr, pe lângă soiul dulce, deosebim soiurile cu conținut ridicat de zahăr și superdulci. Soiurile cu conținut ridicat de zahăr sunt asemănatoare porumbului dulce, însă culoarea lor este mai deschisă. Boabele soiurilor superdulci sunt mai crocante, au cel mai ridicat conținut de zahăr. (Conținutul de zahăr este de 9-12%, față de celor dulci care conțin 3-6% de zahăr.)
Greutate: 0.02 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.