Protector de trunchi de copac -Tree Trunk Protector (33x20 cm)

T12522
Protecție ieftină, eficientă și fiabilă împotriva daunelor provocate de mașina de cosit, mașinile de tuns iarba și alte efecte mecanice apropiate de sol. Produsul este fabricat din material plastic reciclabil maro, durabil și ușor, prevăzut cu cantitate optimă de orificii de aer, oferind suficientă lumină și debit de aer pentru copac. Designul s... Specificație detaliată
10,77 RON (net: 8,48 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Protecție ieftină, eficientă și fiabilă împotriva daunelor provocate de mașina de cosit, mașinile de tuns iarba și alte efecte mecanice apropiate de sol.


Produsul este fabricat din material plastic reciclabil maro, durabil și ușor, prevăzut cu cantitate optimă de orificii de aer, oferind suficientă lumină și debit de aer pentru copac.


Designul său flexibil face posibil protejarea răsadurilor fetale de diferite diametre și tulpinile copacilor mai în vârstă de asemenea.


Un protector de trunchi poate fi folosit până la 10 cm în diametru, pentru copaci mai mari, două sau mai multe protectori de trunchi pot fi ușor conectați.


Este recomandabil să ajustați protectorul în fiecare an pentru a preveni creșterea în tulpină.

Greutate: 0.08 kg
Lăţime: 350 mm
Înălţime: 10 mm
Lungime: 200 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.