Grilă de protecție răsad de copac Treex burgundă 110 cm (diametru 6 cm)

T12541
Grile decorative de protecție pentru grădină de casă, pentru a proteja puieții. avantaje: În zilele însorite de iarnă, partea sudică, sud-estică a coajei se încălzește în timpul zilei și apoi se răcește brusc la sfârșitul zilei. Ca urmare a creșterii puternice a căldurii și a diferenței semnificative de temperatură dintre părțile însorite și ce... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

Grile decorative de protecție pentru grădină de casă, pentru a proteja puieții.



avantaje:


În zilele însorite de iarnă, partea sudică, sud-estică a coajei se încălzește în timpul zilei și apoi se răcește brusc la sfârșitul zilei. Ca urmare a creșterii puternice a căldurii și a diferenței semnificative de temperatură dintre părțile însorite și cele umbrite ale trunchiului, coaja este ruptă longitudinal, producând așa-numitele înghețate, care pun în pericol existența arborelui. Grila protectoare albă oferă o protecție excelentă împotriva încălzirii, care are efect reflexiv excelent la căldură .


În plus față de cele de mai sus, grilele sunt utilizați pentru a proteja puieți proaspăt plantați de rozătoarele, în special de iepuri.


Plasa conține un stabilizator UV pentru o durată lungă de viață.


Plasa flexibilă poate fi atașată la trunchiul copacului cu o singură mișcare, și urmărește flexibil creșterea diametrului trunchiului de copac.


Materie primă: 100% copolimer PP-UV stabilizat


Greutate: 0.053 kg
Lăţime: 50 mm
Înălţime: 50 mm
Lungime: 1100 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.