Ierburi pentru iepurași Kiepenkerl aprox. 3-5 m2

T12194
Grădină de iepuraşi Mâncare specială verde pentru iepuri pentru a suplimenta alimentele uscate. Înălțime: aprox. 20 cm. Semănat: tot anul (în interior) / Apr-Aug (pe teren liber) Germinarea: 5-10 zile 15-20 ° C Spațierea și distanța liniilor:   semănat prin pulverizare/ în oale sau castroane Culegere: cu 4-6 săptămâni după însămânțare Mâncare sp... Specificație detaliată
11,96 RON (net: 9,42 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Grădină de iepuraşi


Mâncare specială verde pentru iepuri pentru a suplimenta alimentele uscate. Înălțime: aprox. 20 cm.


Semănat: tot anul (în interior) / Apr-Aug (pe teren liber)


Germinarea: 5-10 zile 15-20 ° C


Spațierea și distanța liniilor:   semănat prin pulverizare/ în oale sau castroane


Culegere: cu 4-6 săptămâni după însămânțare


Mâncare specială verde pentru iepuri pentru a suplimenta alimentele uscate. Înălțime: aprox. 20 cm. Iepurele de hobby trăiesc de obicei pe hrană uscată, deci este foarte util pentru sănătatea lor să le furnizăm vitamine, minerale și fibre într-o formă verde proaspătă. Dacă nu avem grădină, putem suplimenta, de asemenea, unele alimente preferate gustoase și sănătoase cele ierboase (de ex. Spanac, gălbenele, morcov, Snapdragon, patlagina, hrișcă) în amestec. În vremea fără îngheț pot fi cultivate pe balcon, pe terasă în ghivece sau în grădină. Plantele de origine necunoscută preluate din parcuri sau de lângă drumuri nu sunt fiabile pentru iepuri, în timp ce verdele produse de către noi sunt fără materii dăunătoare și variate pe tot parcursul anului. Se recomandă să se așeze 3 până la 5  ghivece pe săptămână pentru a avea mereu suficiente alimente proaspete. Se toarnă amestec de pământ normal în ghivece, castron, lăzi de balcoane, se presară semințe, se acoperă cu pământ de 5 mm grosime, trebuie presat ușor și udat. Se pune într-un loc luminos la 10-15 ° C. Poate fi consumat după atingerea unei înălțimi de 10 cm. Întotdeauna oferim doar o cantitate mică si proaspătă.

Greutate: 0.011 kg
Lăţime: 160 mm
Înălţime: 120 mm
Lungime: 10 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.