Pășune de cobai Kiepenkerl pentru aprox. 3-5 m2

T12196
Alimente verzi cu vitamine pentru cobai. Pot fi cultivate pe balcoane sau pervazuri pe tot parcursul anului. Înălțime: aprox. 20 cm. Semănat: tot anul (în interior) / Apr-Aug (pe teren liber) Germinarea: 5-10 zile 15-20 ° C Spațierea și distanța liniilor:  semănat prin pulverizare / în oale sau castroane Culegere: 4-6 săptămâni după însămânțare... Specificație detaliată
11,96 RON (net: 9,42 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Alimente verzi cu vitamine pentru cobai. Pot fi cultivate pe balcoane sau pervazuri pe tot parcursul anului. Înălțime: aprox. 20 cm.


Semănat: tot anul (în interior) / Apr-Aug (pe teren liber)


Germinarea: 5-10 zile 15-20 ° C


Spațierea și distanța liniilor:  semănat prin pulverizare / în oale sau castroane


Culegere: 4-6 săptămâni după însămânțare


Un aport echilibrat de vitamine și minerale pentru animalele de companie este deosebit de important. Mâncarea uscată este în mod eficient suplimentată de acest amestec special de ierburi, special de nutrienți verzi, care este o dietă variată și sănătoasă pentru cobai. În timpul iernii, acesta poate fi crescut în interior lângă fereastră și în vreme liberă de îngheț pe terasă sau în grădină. Alimente fiabile, fără dăunători suplimentare pentru aceste animale active pe tot parcursul anului. Oferim o înălțime mai mare de 20 cm. Este recomandabil să puneți 1-2 ghivece pe săptămână pentru a avea mereu verdeața proaspătă disponibilă. Orice amestec general de sol este adecvat pentru însămânțare, trebuie acoperit cu pământ de 5 mm grosime și bine udat. Așezați vasul într-un loc luminat la 10-15 ° C și nu lăsați-l să se usuce. Luați  întotdeauna cantități proaspete și mici.


Greutate: 0.013 kg
Lăţime: 160 mm
Înălţime: 120 mm
Lungime: 10 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.