Covor verde de acoperit sol -Dichondra repens Barenbrug 500 g

T13307
Dichondra – covor verde de acoperire de sol Dichondra repens / gazon înfiorător / - o plantă perenă, cu frunze mici, verde strălucitor, cu creștere rapidă pentru acoperirea a solului. În grădini, poate servi drept înlocuitor al peluzei, răspândindu-se cu lăstarii laterali, acoperind astfel solul dens. Acoperire asemănător covorului cu înălțimea... Specificație detaliată
108,16 RON (net: 85,17 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Dichondra – covor verde de acoperire de sol


Dichondra repens / gazon înfiorător / - o plantă perenă, cu frunze mici, verde strălucitor, cu creștere rapidă pentru acoperirea a solului. În grădini, poate servi drept înlocuitor al peluzei, răspândindu-se cu lăstarii laterali, acoperind astfel solul dens. Acoperire asemănător covorului cu înălțimea de 3-5 cm. În locuri mai însorite, mai uscate, crește cu înălțime mai mică, iar frunzele sale sunt și mai mici, în locurile umbroase și umede, frunzele sale vor fi mai mari și vor crește cu înălțime puțin mai mare.


Este potrivit în special pentru acoperirea pământului între copaci, plante de grădină, pentru a umple golurile dintre treptele mici de grădină sau în locuri în care este dificil de îngrijit iarba. Tolerează diferite tipuri de sol, precum și zone însorite și umbroase.


Tolerează moderat călcarea și utilizarea, își păstrează culoarea verde deosebită pe tot parcursul anului. Sub -5 ° C, frunzele pot deveni maronii, dar se pot regenera primăvara după iernare.


Pregătirea solului pentru însămânțare:


Dezlegați solul pentru însămânțare cca. 15 cm adâncime și pregatiti un pat uniform, bine lucrat pentru semințe. Acordați atenția cuvenită drenării corespunzătoare a zonei de plantare, deoarece acest lucru va contribui semnificativ la dezvoltarea unei vegetații sănătoase și dense. Se recomandă utilizarea îngrășământului utilizat pentru instalarea gazonului înainte de însămânțare.


Timpul și metoda de însămânțare:


Cel mai bun moment pentru instalarea Dichondrei este atunci când temperatura de zi este peste 20 ° C, iar temperatura nocturnă nu scade sub 10 ° C. Aceasta poate fi primăvara sau toamna. Timpul de germinare este de 7-14 zile, în funcție de condiții.


Cantitatea recomandată de semințe pentru însămânțare este de 10 g / m2, adâncimea de semănat este de aprox. 0,5 cm. După instalare, asigurați o udare frecventă, cu doze mici, pentru o germinare eficientă.


Irigare


După însămânțare, este necesară o udare mai frecventă pentru a obține germinarea rapidă și dezvoltarea inițială. Cu toate acestea, se recomandă irigarea plantelor suficient de puternice, mature, mai rar, dar cu o cantitate mai mare de apă. Cu toate acestea putem promova formarea de rădăcini adânci penetrante. De asemenea, țineți cont de faptul că Dichondra suferă mai mult de efectele unei udări prea mari decât a unei udări mai puțin frecvente.


Tăiere


Prima cosire ar trebui să aibă loc atunci când vegetația atinge o înălțime de 5 cm. Ulterior, înălțimea de forfecare recomandată este de 3-5 cm, cu toate acestea, aveți grijă să reduceți înălțimea de forfecare lent, treptat și la scară mică. Este recomandat să cosiți la fiecare două săptămâni, dar puteți lăsa fără cosit dacă doriți.


Alimentare cu nutrienți


După germinare după semănat primăvara, după dezvoltarea inițială, trebuie aplicate 4-6 g / m2 N de ingredient activ, care se repetă ulterior la fiecare 4-6 săptămâni pe timpul verii. Asigurați-vă că frunzele sunt uscate atunci când aplicați îngrășământul și spălați granulele de pe frunze pe sol după furnizarea de nutrienți.

Greutate: 0.5 kg
Lăţime: 180 mm
Înălţime: 140 mm
Lungime: 40 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.