Trifoi alb Liflex 25 kg

T08224
Trifolium repens, intră în minte în primul rând ca un membru important al amestecurilor de iarbă-tifoi. Privind proprietățile de fertilitate verde și de măsurare a valorii nutriționale (cu conținut ridicat de proteine brute, digestibilitate bună) și excelent în ceea ce privește capacitatea asociativa, este cel mai popular component în alcătuire... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.
Trifolium repens, intră în minte în primul rând ca un membru important al amestecurilor de iarbă-tifoi. Privind proprietățile de fertilitate verde și de măsurare a valorii nutriționale (cu conținut ridicat de proteine brute, digestibilitate bună) și excelent în ceea ce privește capacitatea asociativa, este cel mai popular component în alcătuirea pășunelor pe lângă ghizdeiul, lucerna de tip pășunat, trifoi și altele. Trifoiul alb cultivat este important în principal ca furajul pășunilor și pajiștilor artificiale (fân și furaje verzi, însilozare). Amestecul ierburilor cu trifoiul alb pot fi cultivate cu rezultate bune în zonele cu climă mai uscată. La instalare curată contribuie la menținerea rezistenței solului cu reziduurile de miriște și de rădăcină, prin legarea microbiană de azot, precum și prin folosirea acestora ca gunoi de grajd verde. Cerința de semințe: 10-15 kg /ha Liflex trifoi alb (Trifolium repens) descriere.
Trifoiul alb are semnificație în zonele permanente de luncă și pășuni, îmbunătățește calitatea producției pajiștilor. LIFLEX este o specie de densitate excelentă și are rezistență peste medie la bolile de plante. Timpul semănatului: martie; semănat fără cultură de acoperire în toamna sau a doua jumătate a lunii august. Semănatul: la o adâncime de 1 - 2,5 cm, 12 sau 24 cm spațiere Caracteristici: Nr puncte Cantitatea verde obținută +++++ Mărimea frunzelor: mijlocie Dimensiunea inițială de producție de substanță uscată: 5 (moderat) Începutul înfloririi: 3 (timpurie) Tendință la îngheț 4 (joasă-medie) Factorul de densitate 6 (densitate medie) Producția de substanță uscată (toate) 5 (mediu) Producția de substanță uscată (tăietura 1.) 5 (mediu) Producția de substanță uscată (începând cu a doua tăietura) 5 (mediu) Conţinutul de proteine 5 (mediu) Sursa: 2013 Index rasă din Germania 2013 (Beschreibende Sortenliste 2013)
Greutate: 25.3 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.