Scotts (Everris) Sierraform GT 22+05+11+2MgO+TE 8-10 săptămâni 20 kg

T06195
Linia de produse Sierraform GT este compus din granule micro omogene. Dimensiunea particulelor 0,7-1,4 mm. Este produs cu nutrienți de eliberare lentă, in nouă compoziții diferite. Specialitatea produsului este tehnologia Scotts '' metilen uree". Eliminarea azotului în funcție de temperatura solului, umiditatea din interior și activitatea bacte... Specificație detaliată
507,89 RON (net: 399,91 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Linia de produse Sierraform GT este compus din granule micro omogene. Dimensiunea particulelor 0,7-1,4 mm. Este produs cu nutrienți de eliberare lentă, in nouă compoziții diferite. Specialitatea produsului este tehnologia Scotts '' metilen uree".
Eliminarea azotului în funcție de temperatura solului, umiditatea din interior și activitatea bacteriilor este de 6 - 10 săptămâni. Ureea de metilen există în multe forme diferite, în funcție de lungimea lanțurilor de polimer. Ca rezultatul hidrolizei și temperatura solului cele scurte se degradează rapid, în timp ce lanțul lung se degradează mai lent și numai datorită bacteriilor. Combinația ideală a lanțurilor scurte și lungi oferă dozarea necesară în diferite etape al anului, și prin urmare, creșterea corespunzătoare. Este folosit pe tot parcursul perioadei de vegetație. Azot echilibrat: raport de potasiu: fosfor. Potrivit pentru peluze tunse scurt. Distribuire de nutrienți uniformă prin intermediul mini-granule. Ganulele nu se lipesc între ele și să nu se îngrămădesc. În comparație cu îngrășămintele convenționale oferă furnizare previzibilă
Greutate: 20 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 410 mm
Lungime: 610 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.