Plasă de insecte Biocontrol 2.2x10 m (1x1 mm)

T11590
Plasă din poliamidă (nailon) țesută. Fine țesut, dar foarte puternic. Dimensiunea fileului este recomandată pentru paturile mici, mai ales pentru protecția varzei. Este perfect pentru controlul insectelor dăunătoare  tot mai frecvente din legumele verzi, este ecologic. Este foarte ușor să se fixeze pe structura de susținere sau pur și simplu să... Specificație detaliată
81,26 RON (net: 63,98 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Plasă din poliamidă (nailon) țesută. Fine țesut, dar foarte puternic. Dimensiunea fileului este recomandată pentru paturile mici, mai ales pentru protecția varzei.


Este perfect pentru controlul insectelor dăunătoare  tot mai frecvente din legumele verzi, este ecologic. Este foarte ușor să se fixeze pe structura de susținere sau pur și simplu să se așeze pe patul de legume cultivat.


Materialul este PE, tratat cu UV, astfel încât poate fi folosit pentru mulți ani, dimensiune: 1 mm, greutate: 18 g / m²

Greutate: 0.7 kg
Lăţime: 270 mm
Înălţime: 60 mm
Lungime: 430 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.