Aparat pentru respingerea păsărilor Pest-stop

T12576
Prin folosirea aparatului repelent pentru păsări PEST STOP OUTDOOR SONIC BIRD puteți păstra păsările în afara zonei pe care doriți să o protejați. SONIC BIRD alarmează cu adevăratele sunete ale păsărilor de pradă. Partea din față a unității are un detector de mișcare (PIR) și o lumină LED funcțională. Deșurubând capacul compartimentului bateriei... Specificație detaliată
261,29 RON (net: 205,74 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Prin folosirea aparatului repelent pentru păsări PEST STOP OUTDOOR SONIC BIRD puteți păstra păsările în afara zonei pe care doriți să o protejați. SONIC BIRD alarmează cu adevăratele sunete ale păsărilor de pradă. Partea din față a unității are un detector de mișcare (PIR) și o lumină LED funcțională. Deșurubând capacul compartimentului bateriei rezistent la apă pe partea din spate a dispozitivului, puteți accesa întrerupătoarele funcționale și compartimentul bateriei. (capacul este fixat cu 4 șuruburi în partea din spate, bateriile nu sunt incluse în pachet) Dacă dispozitivul nu este acționat cu baterii, este posibil să funcționeze din adaptorul de curent alternativ cu conectorul din partea superioară a spatelui. Atenție! Când configurați unitatea, asigurați-vă că butonul de control al volumului este setat la minim pentru a evita sunetele puternice.


Acoperire în zonă: cu un volum maxim de ~ 300m2. (În modul C-D)



Moduri de operare:


A, Oprit


B, Mod de detectare a mișcării (PIR)


C, alarmă 5mp, 5 min standby, alarmă 5mp (repetitiv)


D, alarmă 5mp, 10 min standby, alarmă 5mp (repetitiv)



Sunete de alertă Playbird:


1, Falcon (prădător)


2, Pescăruș (alarmă)


3, Graur (alarmă)



Controlul volumului:


Îl putem roti în sens orar pentru volum mai tare,


în sens invers, putem coborâ volumul cu butonul rotativ  


operațiune:


Cu 4 bucăți de baterie „C” sau adaptor de curent alternativ (neincluse!)


Puteți porni dispozitivul folosind comutatorul de mod. În mod implicit, „A” este dezactivat. Dacă doriți să utilizați dispozitivul cu senzorul de mișcare, setați comutatorul de mod pe poziția "B". Unghiul de detecție a mișcării (PIR) de 60 ° este declanșat prin deplasarea punctelor fierbinți la 15 m de dispozitiv. Senzorul nu se activează la mișcarea ramurilor sau tufelor. În timpul alarmei, indicatorul LED albastru de pe panoul frontal se va aprinde. Să menținem dispozitivul în funcțiune un timp pentru a avea un impact asupra păsărilor invadatoare. Se recomandă schimbarea periodică a sunetelor de redare, astfel încât păsările să nu se obișnuiască cu tiparul de sunet. Bateriile descărcate sunt indicate printr-o clipă rapidă de 1 secundă a LED-ului albastru din fața dispozitivului. Utilizați accesoriile pentru a monta și poziționa dispozitivul pe peretele lateral sau pe sol. Dispozitivul poate fi acționat și de la un adaptor de curent alternativ care nu este inclus. Dispozitivul funcționează într-o gamă care este clar audibilă urechii umane.


Atenție!


Aparatul nu are efecte dăunătoare asupra copiilor, mamelor însărcinate, peștilor, reptilelor. Dispozitivul este marcat CE pentru a satisface cerințele pieței europene.


Nu sunt utilizate substanțe chimice! Fără chimicale!


Accesorii: suporturi de fixare pe perete sau pe podea


Lăţime: 200 mm
Înălţime: 160 mm
Lungime: 190 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.