Cortina de lumină solară Samba 3,5 m

T11585
Cu designul grădinii japoneză, este o decorațiune cu becuri frumoase de lampă și face o atmosferă ușoară de vacanță. Doar agățați felinarele în grădină și începeți petrecerea de grădină! Lampa de grădină solară este alimentată cu energie solară prin panouri solare, seara va lumina ușor terasa, delimitează paturile de flori, drumurile în grădină.... Specificație detaliată
Livrare
block
Produs inactivat nu va mai fi disponibil

Cu designul grădinii japoneză, este o decorațiune cu becuri frumoase de lampă și face o atmosferă ușoară de vacanță. Doar agățați felinarele în grădină și începeți petrecerea de grădină!


Lampa de grădină solară este alimentată cu energie solară prin panouri solare, seara va lumina ușor terasa, delimitează paturile de flori, drumurile în grădină. Eficiență energetică și practică.


Cele 10 becuri colorate cu LED-uri vor fi aprinse. Celulele solare pot fi instalate cu un știft de stivuire. Material: material plastic, Dimensiune: 3,50 m lungime - lampion diametru 7 cm, cu 10 LED-uri albe, Panou solar: 2V / 40M - baterie reîncărcabilă 1.2V - 200 mAh AA Ni-MH, se aprinde timp de 6-8 ore după încărcarea completă.

Greutate: 0.2 kg
Lăţime: 80 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 330 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.