Yeald Plus 1 l

T06017
Tehnologie recomandată Produsul poate fi, de asemenea, utilizat eficient în cultivarea plantelor ornamentale (plante anuale, perene și veșnic verzi în container)  la etapa de înrădăcinare.legume de cartofi, sfeclă de zahăr și rădăcinoase și culturi horticole transplantate (ardei, roșii, castraveți, pepeni, varză), pentru înrădăcinare, pentru a î... Specificație detaliată
235,00 RON (net: 185,04 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Tehnologie recomandată


Produsul poate fi, de asemenea, utilizat eficient în cultivarea plantelor ornamentale (plante anuale, perene și veșnic verzi în container)  la etapa de înrădăcinare.legume de cartofi, sfeclă de zahăr și rădăcinoase și culturi horticole transplantate (ardei, roșii, castraveți, pepeni, varză), pentru înrădăcinare, pentru a îmbunătăți calitatea fructelor și a crește recolta este un îngrășământ excelent.


Utilizări și doze  Cartofi: de la 2 frunze până la formarea de tuberculi 1,5 l / ha.


Sfecl ă de zahăr: la vârsta de 2-6 frunze 1,8 l / ha.


Legume rădăcinoase, varză, ridiche: la vârsta de 2-6 frunze 1,5 l / ha. Plante legume: înainte de plantare pentru a înmuia rădăcinile în soluție 0,05-0,1%. Fertilizarea post-plantare se efectuează la o doză de 3,0 l / ha prin irigare prin picurare la 1,5 l / ha.


Route® și Yeald® Plus pot fi adăugate la rădăcină chiar și în condiții de vreme rece și prin frunze, permițând flexibilitatea utilizării.


Combinații sugerate, amestecabilitate


Formulările nu trebuie amestecate cu alte substanțe conținând zinc, îngrășăminte cu fosfor și produse de protecție a plantelor de tip CE.

Greutate: 1 kg
Lăţime: 100 mm
Înălţime: 100 mm
Lungime: 300 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.