Foarfecă de struguri Clasic

T04076
Capul de tăiere extrem de îngust și înclinat al foarfecii de struguri Clasic GARDENA permite o tăiere precisă a strugurilor și a crengilor. Lama superioară a foarfecelui este acoperită cu un strat neaderent, lama inferioară este din oțel inoxidabil. Foarfeca cu ascuțire de precizie are, de asemenea, un canelat și un tăietor de sârmă. Foarfecile... Specificație detaliată
88,23 RON (net: 69,47 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Capul de tăiere extrem de îngust și înclinat al foarfecii de struguri Clasic GARDENA permite o tăiere precisă a strugurilor și a crengilor. Lama superioară a foarfecelui este acoperită cu un strat neaderent, lama inferioară este din oțel inoxidabil. Foarfeca cu ascuțire de precizie are, de asemenea, un canelat și un tăietor de sârmă. Foarfecile de tăiere au brațe proiectate ergonomic care se potrivesc optim în mână. Datorită celor două poziții de prindere, foarfecele pot fi folosite pentru tăiere bruscă și tăiere rapidă. Cu o blocare de siguranță pentru utilizare cu o singură mână, foarfecele pot fi ușor blocate și depozitate confortabil. Foarfecele de tăiere Comfort pot tăia ramuri de până la 20 mm în diametru. Garanția de 25 de ani este o garanție de înaltă calitate.



Greutate: 0.155 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Szőlő

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.