Foarfece de gazon rotative cu mâner lung Comfort

T12018
Poziție corectă Datorită mânerului de aluminiu lung, nu trebuie să vă îndoiți și puteți tăia bordura de iarbă cu o spate dreaptă. Mânerul reglabil al consolei poate fi ușor reglat la înălțimea utilizatorului. Utilizare convenabilă Mânerul proiectat ergonomic este perfect util și ușor de utilizat. Lame de tăiere rotative Cuțitele cu înveliș ant... Specificație detaliată
233,16 RON (net: 183,59 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Poziție corectă


Datorită mânerului de aluminiu lung, nu trebuie să vă îndoiți și puteți tăia bordura de iarbă cu o spate dreaptă. Mânerul reglabil al consolei poate fi ușor reglat la înălțimea utilizatorului.



Utilizare convenabilă


Mânerul proiectat ergonomic este perfect util și ușor de utilizat.



Lame de tăiere rotative


Cuțitele cu înveliș antiderapant pot fi rotite la 90 ° spre dreapta și spre stânga. Unghiul de tăiere poate fi reglat flexibil.



Tăiere precisă


Foarfecele de tuns iarbă au fost prevăzute cu cuțite cu înveliș anti-alunecare pentru tăierea uniformă și precisă a gazonului.


 


Depozitare sigură


Foarfecele de gazon pot fi blocate cu o singură mână cu mecanismul de siguranță de blocare și depozitate în siguranță după utilizare.



Descriere produs


Pentru o tăiere confortabilă - fără îndoire


Foarfecile de tuns iarbă GARDENA Comfort cu mâner lung pot tăia cu ușurință și cu precizie marginea de iarbă într-o poziție dreaptă. Navigați ușor cu roții mari în timpul tăierii. Datorită pantei sale reglabile, foarfecele de gazon Comfort pot fi ajustate cu ușurință la înălțimea utilizatorului și la lucrarea curentă. Prinderea ergonomică asigură confort în timp ce lucrați. Lamele de acoperire antiderapantă pot fi rotite în 90 ° spre dreapta și spre stânga pentru a face tăierea perfectă. Lama de tăiere specială oferă întotdeauna o tăietură puternică pe întreaga lungime a lamei. Foarfecele pentru gazon sunt dotate cu un sistem de siguranță cu o singură mână pentru depozitarea sigură. Perioada de garanție este de 25 de ani.


Greutate: 1.5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Bio, Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.