Classic pompă de grădină 3500/4

T10715
Pentru puțurile adânci și cisterne, pompa submersibilă automată 6000/5 este soluția potrivită. Pompa extrem de puternică, silențioasă, care poate fi inundată pentru mai mulți ani, poate furniza apa de irigare a grădinii sau apa de sanitere al casei de la adâncime de până la 13 metri. Pompa oferă o funcție automată nouă pentru o funcționare conve... Specificație detaliată
775,40 RON (net: 610,55 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
raktáron info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Pentru puțurile adânci și cisterne, pompa submersibilă automată 6000/5 este soluția potrivită. Pompa extrem de puternică, silențioasă, care poate fi inundată pentru mai mulți ani, poate furniza apa de irigare a grădinii sau apa de sanitere al casei de la adâncime de până la 13 metri. Pompa oferă o funcție automată nouă pentru o funcționare convenabilă și eficientă din punct de vedere energetic: comutatorul de presiune cu senzorul de debit de apă pornește automat și pompa este oprită atunci când nu este utilizat apa.  Datorită materiei prime de înaltă calitate, puternică, care protejează împotriva rănirii, pompa rulează perfect sub apă. Filtrul din oțel inoxidabil asigură faptul că nu există o contaminare în pompă. Motorul condensator fără întreținere, fără întreținere, cu întrerupător de protecție termică, protejează împotriva supraîncărcării. Supapa de retur încorporat previne golirea furtunului, atunci când pompa este oprită, reducând astfel timpul de reumplere. Unitatea are, de asemenea, o protecție împotriva ruperii la uscat. Un senzor indică dacă nivelul apei este prea scăzut și oprește automat pompa. Dispozitivul are multe caracteristici care garantează siguranța pe termen lung. Sistemul de etanșare dublă a motorului și sigiliul ceramic, de asemenea, contribuie la siguranța operațională pompa de înaltă și longevitate. Cutia de viteze cu 4 trepte pompează eficient și silențios apa. Practic: datorită unui cablu retractabil de 15 m  pompa ușor poate fi instalat rapid, cu cablul atașat poate fi pus jos și tras înapoi, dacă este necesar.


Greutate: 7 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.