Tijă de irigare Comfort pentru vase suspendate

T12002
Irigare / stropire Aplicație: Pentru irigarea plantelor suspendate sau a plantelor aflate la distanță (plante în ghivece) Formă de apă rază moale, rază cu bule Rezistent la gheață: Da Volumul apei poate fi controlat: Da  Diferite forme Pentru irigarea convenabilă și țintită a plantelor din vase suspendate sau locuri greu accesibile. Pot fi sele... Specificație detaliată
176,11 RON (net: 138,67 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Irigare / stropire


Aplicație: Pentru irigarea plantelor suspendate sau a plantelor aflate la distanță (plante în ghivece)


Formă de apă rază moale, rază cu bule


Rezistent la gheață: Da


Volumul apei poate fi controlat: Da 



Diferite forme


Pentru irigarea convenabilă și țintită a plantelor din vase suspendate sau locuri greu accesibile. Pot fi selectate spray-uri fine de ceață sau raze de bule.



Ușor de utilizat


Tija de irigare pentru vase suspendate Comfort are o lungime de 90 cm și un cap reglabil (200 °). Mânerul cu elemente din plastic moale este deosebit de potrivit pentru mână. Eliberarea ergonomică a impulsurilor cu încuietoare încorporată și reglarea debitului de apă cu un singur deget, infinit, face deosebit de plăcută manevrarea produsului.



Protecție la îngheț


Protecția la îngheț inovatoare încorporată asigură că vremea rece nu dăunează produsului.

Greutate: 0.45 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Szobanövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.