Tija de irigare premium

T12003
Tija de irigare premium Aplicare: Pentru suprafețe mai mari sau pentru irigații de cutii de plante Forma razei de apă: Rază moale, Rază  puternic, pulverizare fină Anti-îngheț: Da Volumul apei poate fi controlat: Da Jet de apă variabilă Spray sprinkler opțional și sprinkler moale sau plin de jet pentru irigarea confortabilă și țintită a plantel... Specificație detaliată
193,22 RON (net: 152,14 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Tija de irigare premium


Aplicare: Pentru suprafețe mai mari sau pentru irigații de cutii de plante


Forma razei de apă: Rază moale, Rază  puternic, pulverizare fină


Anti-îngheț: Da


Volumul apei poate fi controlat: Da



Jet de apă variabilă


Spray sprinkler opțional și sprinkler moale sau plin de jet pentru irigarea confortabilă și țintită a plantelor sau pentru curățarea locurilor îndepărtate și greu accesibile.



Confortabil de utilizat


Elementele din plastic moale ale barei de irigare premium oferă o aderență fermă. Butonul ergonomic cu încuietoarea încorporată și regulatorul de debit de apă cu o singură mână îl fac deosebit de plăcut.



Extrem de durabil


Datorită pieselor metalice ale barei Premium de irigare, este extrem de durabilă. Părțile din cap și conector sunt realizate din metal și sunt, prin urmare, extrem de durabile.



Protecție la îngheț


Noua tehnologie inovatoare, încorporată, asigură protecție împotriva înghețului pentru ca vremea rece să nu deterioreze produsul.



Ideal pentru locuri greu accesibile


Deoarece lungimea totală este de 90 cm, este de asemenea potrivită pentru irigarea sau curățarea locurilor îndepărtate și dificile.

Greutate: 0.46 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.