SP aspersor încastrat cu turbină T 200

T12082
Aspersor încastrat cu turbină T 200 Suprafața acoperită: maximum 200 m² Gama de duze, min .: 5 m până la 8 m  Irigare confortabilă Prin conectarea sprinklerului încastrat cu turbină GARDENA T 200, puteți uda cu ușurință și confortabil suprafețe de gazon de până la 200 m². Dacă se va iriga o suprafață mai mare, dispozitivul poate fi instalat cu... Specificație detaliată
151,71 RON (net: 119,46 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Aspersor încastrat cu turbină T 200


Suprafața acoperită: maximum 200 m²


Gama de duze, min .: 5 m până la 8 m 



Irigare confortabilă


Prin conectarea sprinklerului încastrat cu turbină GARDENA T 200, puteți uda cu ușurință și confortabil suprafețe de gazon de până la 200 m². Dacă se va iriga o suprafață mai mare, dispozitivul poate fi instalat cu aspersoare T100 și T 380 cu turbină încastrată sau cu sprinkler dreptunghiular încastrat OS 140.



Irigare uniformă


Atunci când se utilizează mai multe sprinklere cu diferite regiuni ale sectorului, distribuția uniformă a apei poate fi asigurată cu cele patru duze cu diferite debituri de apă.



Pentru suprafețe de dimensiuni diferite


În funcție de mărimea suprafeței care trebuie irigată, gama de udare a sprinklerului poate fi variat între 5 și 8 m.



Reglarea sectorului fără trepte


Dimensiunea sectorului de irigații poate fi variat fără trepte în intervalul de 25-360 °.



Protecție împotriva defecțiunilor


Prin intermediul funcției sale de memorie, sprinklerul revine automat la udarea sectorului prestabilit, chiar și atunci când este rotit intenționat capul sprinkler. Ca urmare, instrumentul va iriga întotdeauna suprafața corespunzătoare.



Descriere produs


Suprafață de gazon de dimensiuni medii de până la 200 m²


Sprinklerul cu turbină GARDENA T 200, care face parte din sistemul de stropire GARDENA, este ideal pentru irigații de pajiști de mărime medie de până la 200 m². Sprinklerul cu turbină T 200 poate fi combinat cu sprinklerul cu turbină T 100 și 380 (număr articol 8201-29 și 8205-29), și cu sprinklerul dreptunghiular scufundat OS 140 (număr articol 8220). Domeniul său de acțiune poate fi reglat de la 5 la 8 m, în funcție de suprafață. Capul de aspersoare poate fi configurat în intervalul de 25-360 ° fără a avea nevoie de instrumente pentru a seta sectorul dorit de irigare. Suprafața udată poate fi realizată din cel mai mic sector până la cercul complet prin orice parte. Prin intermediul funcției sale de memorie, sprinklerul revine automat la udarea sectorului prestabilit, chiar și atunci când este rotit intenționat capul  sprinkler. Ca urmare, instrumentul va iriga întotdeauna suprafața corespunzătoare. Pentru flexibilitatea irigării, patru duze de curgere diferită a apei pot fi ușor selectate pe baza sectorului individual de irigare. Atunci când este utilizat împreună cu dispozitive de aspersiune cu diferite setări, acest lucru este important în mod special pentru udarea uniformă. Filtrul de contaminare încorporat permite funcționarea neîntreruptă. Acționarea sigură a turbinei  cu toleranță la nisip oferă o durată lungă de viață. O supapă de deshidratare (număr articol: 2760-20) este instalată în conductă, sistemul de sprinklers poate fi rezistent la îngheț. Racordul este realizat cu filet interior de 1/2 ".


Greutate: 0.2 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Bio, Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.