Semințe de iarbă amestec rezistent la secetă Polder 20 kg

T07671
Amestec "rezistent la secetă" pentru zonele extreme , nu poate fi irigat, potrivit pentru sol vegetal uscat, superficial sau zone înclinate. Caracteristici: este capabil să asigure o densitate stabilă, suficientă, pășuni de viață lungă în condiții uscate. Cantitatea de semințe: 40-50 g / m2 COMPOZIȚIE păiuș roșu 40,00%, Raigrasul 20.00%, păiuș... Specificație detaliată
538,82 RON (net: 424,27 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Amestec "rezistent la secetă" pentru zonele extreme , nu poate fi irigat, potrivit pentru sol vegetal uscat, superficial sau zone înclinate.
Caracteristici: este capabil să asigure o densitate stabilă, suficientă, pășuni de viață lungă în condiții uscate. Cantitatea de semințe: 40-50 g / m2
COMPOZIȚIE păiuș roșu 40,00%, Raigrasul 20.00%, păiuș cu frunză desperecheată( Festuca heterophylla) 20.00% Festuca arundinacea 20.00%. Firma Polder SRL este o firmă cheie pe piața internă în acest domeniu specific de producerea, prelucrarea și vânzarea semințelor de plante. Amestecurile de semințe de iarbă au fost compilate ținând cont de experiența de mai mulți ani, aceste amestecuri de semințe de iarbă se găsesc întotdeauna în aprovizionarea lor. Cu aceste amestecuri cele mai multe dintre nevoile ale utilizatorilor pot fi satisfăcute. Marea majoritate a componentelor amestecurilor vândute sunt compuse din soiurile autohtone din propria lor producere (la amestecurile recomandate pentru stabilirea peluzelor soiuri de rasă proprii crescute). La formarea peluzelor, diverselor gazoane sunt în general folosite mai multe specii (inclusiv mai multe soiuri) de semințe de iarbă. Instalarea unei singur specii (ne. din semințe pure) este foarte rară. De obicei, pe teritorii slute se folosesc câteodată semințe de iarbă de mare randament (de ex. Brome maghiar, livada de iarbă, Festuca arundinacea) cu o singură specie de instalare. Instalarea cu amestecurile de semințe de iarbă duce la un rezultat mai favorabil. Gândiți-vă la faptul că caracteristicile și nevoile diferitelor specii incluse în amestec în diferitele locuri, cu diferite componente pot asigura finalizarea fișierului închis. Speciile care au caracteristici diferite de dezvoltare se completează reciproc în curs de dezvoltare pentru stocul lor (de exemplu specii stufoase și târâtoare în creștere). Pentru peluze ornamentale cu valoare estetică superioară pot fi sortate soiuri cu diferite proprietăți, lățime și culoare de frunze corespunzătoare.

Greutate: 20 kg
Lăţime: 170 mm
Înălţime: 420 mm
Lungime: 810 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.