Viano îngrășământ organic de perene, cimișir 1,75 kg

T09444
Nutrienți minerali, organici complexe NPK pentru cimișir Descompunele lentă (3 luni) și efect blând. Datorită componentelor sale îmbunătățește structura solului Adaosul de magneziu ajută la păstrarea culorii verde închis a frunzelor. Garantează o creștere viguroasă și sănătoasă a plantei, și rezistență la condiții meteorologice extreme (Secetă... Specificație detaliată
66,37 RON (net: 52,26 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Nutrienți minerali, organici complexe NPK pentru cimișir Descompunele lentă (3 luni) și efect blând. Datorită componentelor sale îmbunătățește structura solului Adaosul de magneziu ajută la păstrarea culorii verde închis a frunzelor. Garantează o creștere viguroasă și sănătoasă a plantei, și rezistență la condiții meteorologice extreme (Secetă, îngheț ...). Produsul poate fi utilizat atât la garduri vii cât și pentru plante cu cadă. Ingrediente: cel puțin 7-5-8 NPK (+ 3MgO) Tara și ambalaj: 1 ,75 kg suficient pentru max. 35 m2 Aplicare: - la plantare: 50-100g / plantă; - înlocuirea de nutrienți: 50-150g / plantă; - plante de cadă : 5g / 1L mediu de creștere 2-3 luni (în funcție de calitatea solului, cantitatea de precipitații) Utilizare: M M J J A S O Nu este recomandată pentru timp rece (sub 12 grade), toamna târziu. Notă: Cimișirul este foarte sensibil la sol. Nu rezistă la un mediu acid. Pentru dezvoltarea optima a plantelor, trebue pus în sol calcaros, sau înlocuit varul în fiecare an (o cantitate de 50 g / plantă / an). Tunderea! Nu se tunde la zi de caniculă sau la prânz . Acest lucru poate lăsa urme de pârlile pe frunze. Udare! Cimișirul are o cerere mare de apă. Udarea în timpul perioadelor uscate este foarte important. Seceta împiedică formarea de rădăcină și dezvoltarea plantelor.
Greutate: 1.75 kg
Lăţime: 190 mm
Înălţime: 270 mm
Lungime: 80 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény
C:\SAP\Attachment\Internet Gazda\Viano HU adatlapok 201813.pdf T09444-1-Attachment-InternetGazda-VianoHUadatlapok201813.pdf
Termék ismertető T09444-2-Attachment-InternetGazda-Viano_katalogus_202128.pdf

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.