Phenix NPK 6-8-15 granule de îngrășământ organic 25 kg

T09498
PHENIX (NPK 06.08.15 3 MgO micronutrienți) este unul dintre cele mai eficiente nutrienți pentru plante, datorită diversității de ingrediente organice și conținutul ridicat de materie organică (azot organic, fosfor organic și potasiu organic). Datorită salinității scăzute aprovizionarea cu nutrienți este de eficiență ridicată, astfel încât Phenix... Specificație detaliată
279,10 RON (net: 219,76 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
PHENIX (NPK 06.08.15 3 MgO micronutrienți) este unul dintre cele mai eficiente nutrienți pentru plante, datorită diversității de ingrediente organice și conținutul ridicat de materie organică (azot organic, fosfor organic și potasiu organic).
Datorită salinității scăzute aprovizionarea cu nutrienți este de eficiență ridicată, astfel încât Phenix este cel mai bun îngrășământ, care asigură nevoile nutritionale maxime de potasiu pentru culturile mari consumatori. (De exemplu, cultură K-intensiv: Cartofi) Produs final de calitate este de așteptat la soluri de mare salinitate și alcaline la fel. Conținutul ridicat de potasiu ajută matruisirea legumelor (de exemplu ardei, tomate) alerga de conversie, colorarea de fructe, mărește viața de raft, îmbunătățește calitatea fructelor, aroma și formarea de aromă, permite maturisire și zaharificare concentrată. MATERII PRIME: guano, gunoi de pasăre, pene, melasă COMPOZIȚIA NUTRIENȚILOR: azotul organic (N) 6%
pentoxid de fosfor (P2O5) 8% Oxid de potasiu solubil în apă (K2O) 15% oxid de magneziu (MgO) 3% oxid de calciu (CaO), 4% Microelemente 1% carbon organic (C) 29% conținutul de materie organică de 50% Acid humic 7% acizi fulvici 7% Umiditate 7% pH 7 Produsele PHENIX sunt autorizate în agricultura ecologică, numărul de licență emisă de către Consiliul European CE REG. 834/2007. PHENIX întâlnește piața internă și a Uniunii Europeană conform Regulamentului privind protecția plantelor. (Numărul de aprobare: ABP833UFERT2) precum și normele privind utilizările subproduselor de origine animală (CE 1069/2009).
PHENIX AMBALARE: saci de plastic de 25 kg DOZAJ: 0,4-0,8 t / ha (în rânduri de plantare) Împrăștierea: PHENIX granulele de îngrășământ organice pot fi aplicate în mod extrem de simplu și de efectiv, din primăvară în orice moment al anului. Motivul este că, după aplicarea a gunoiului de grajd în sol nu există nici o pierdere, nutrienții din îngrășăminte nu se spală din sol cu apa de irigare sau precipitații, dar devine umed, se multiplică și în funcție de volumul de temperatura solului în câteva ore, sau zile vor fi saturate de viață microbiană. Procesele metabolice a bacteriilor din sol, fungilor, insectelor este accelerată datorită granulelor de îngrășăminte organice, datorită proceselor intensive de viață producția de dioxid de carbon creste, solul devine de bună aciditate și aerisire, echilibrat, bogat în nutrienti, se dezvoltă condiții de sol fertile.
Aplicarea și de administrarea, de preferință, se face înainte de stabilirea plantațiilor, de plantare, de a semănat semințe în toamna, primăvara sau vara. Întotdeauna, în perioada anterioară de plantare. PHENIX Datorită tehnologiei speciale de fabricație, nu necesită neapărat sa fie încorporat granulele de îngrășământ în toate cazurile, sub suprafața solului, pentru că ploile, irigarea, sau roua dimineții timpurie este suficientă pentru expunerea materiei organice pus pe sol. Pentru păstrarea valorilor biologice, fizice și microbiologice a îngrășământului PHENIX se recomandă ca să fie încorporat în 5-15 cm adâncime sub suprafața solului. Cu toate acestea, granulele de îngrășământ PHENIX nu necesită neapărat sa fie încorporat în toate cazurile sub suprafața solului, pentru că ploile, irigarea, sau roua dimineții timpurie este suficientă pentru expunerea materiei organice pus pe sol. Din cauza proprietăților structurale benefice ale produsului, răspândit pe zonele ierboase, vii și livezi, suprafață pentru semănat semințe constituie o nutriție completă a plantelor. Formula: PELLETPHENIX granulele de îngrășământ supraponderali de potasiu sub formă de pelete dimensiune: 0-3 mm Împrăștierea Aplicația granulelor PHENIX este extrem de eficient și simplu.
Datorită structurii fizice a peletelor de îngrășăminte concentrate, procesul de aplicare este egal cu expediere cu mașină de împrăștiat. "

Greutate: 25 kg
Lăţime: 410 mm
Înălţime: 610 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.