Gunoi de grajd de pui Plantella Organik 25 kg

T13219
Îngrășământ organic sub formă de pelete, cu efect de lungă durată asupra productivității, calității și cantității solului beneficii conținutul ridicat de solide permite utilizarea economică; efect activ timp de șase luni; îmbunătățește aerarea solului și retenția de apă; plantele se coacă mai repede, sunt mai sănătoase și conțin mai multe vitam... Specificație detaliată
185,27 RON (net: 145,88 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Îngrășământ organic sub formă de pelete, cu efect de lungă durată asupra productivității, calității și cantității solului



beneficii


conținutul ridicat de solide permite utilizarea economică;


efect activ timp de șase luni;


îmbunătățește aerarea solului și retenția de apă;


plantele se coacă mai repede, sunt mai sănătoase și conțin mai multe vitamine;


nu are miros, nu conține buruieni sau agenți patogeni;


Plantella Organik conține cea mai mare (până la 67) procente de materie organică.


Descriere:


Îngrășământul Plantella Organik 100% organic conține toate componentele importante ale îngrășămintelor azot-fosfor-potasiu în formă organică și este potrivit pentru pregătirea solului și fertilizarea suplimentară a tuturor plantelor. Datorită procesului special de producție, substanțele nutritive sunt dizolvate în sol într-un ritm întârziat în funcție de temperatură și nevoile plantelor, asigurând o aprovizionare echilibrată de nutrienți pentru plante până la 6 luni. Creșterea capacității de schimb de cationi a solului și conținutul ridicat de materie uscată și materie organică asigură o creștere sănătoasă a plantelor, cu o cultură de 30% mai largă și de calitate superioară. Datorită tratamentului termic special, îngrășământul este garantat să fie lipsit de buruieni și agenți patogeni.



Plantella Organik pentru utilizare în producția ecologică.


Ambalare:


7,5 kg



Utilizare:


Utilizați îngrășământul pentru fertilizarea inițială periodică și pregătirea solului. Fertilizați în doze prescrise primăvara, când solul are nevoie de mai mulți nutrienți pentru dezvoltarea inițială a plantelor și în toamnă, când rezervele de nutrienți ai solului sunt epuizate și, prin urmare, trebuie reumplute.



Puteți fertiliza cu îngrășământ organic pe tot parcursul sezonului de creștere, din februarie până în noiembrie. Îngrășămintele organice sunt comercializate sub formă de micropelete, care sunt pur și simplu răspândite pe suprafața solului.



Este recomandat să rotiți peleții în sol, deoarece acest lucru va determina îngrășământul să înceapă să funcționeze imediat, ajungând mai rapid în zona rădăcinii și pierzând mai puțini nutrienți.

Greutate: 25 kg
Lăţime: 410 mm
Înălţime: 610 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Gyümölcs, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.