Îngrășământ de grădină 5 kg

T08022
Pentru îngrijirea grădinilor mici Fertilizatorul de grădină cu compoziția mixtă echilibrată și conținutul de micronutrienți este excelent, asigură aprovizionare echilibrată de nutrienți pentru plante pe toată durata vegetației. Crește volumul și durata de conservare a fructelor, precum și pentru a îmbunătăți calitatea și valoarea nutritivă. Elem... Specificație detaliată
46,75 RON (net: 36,81 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Pentru îngrijirea grădinilor mici Fertilizatorul de grădină cu compoziția mixtă echilibrată și conținutul de micronutrienți este excelent, asigură aprovizionare echilibrată de nutrienți pentru plante pe toată durata vegetației. Crește volumul și durata de conservare a fructelor, precum și pentru a îmbunătăți calitatea și valoarea nutritivă. Elementele micro și macro corespunzători pot stimula creșterea și dezvoltarea plantelor. Plantele bine aprovizionat cu nutrienți cresc mai repede, sunt mai rezistente la influențele mediului înconjurător. Compozițiile pot fi utilizate din perioada de primăvară timpurie până la sfârșitul verii ca nutritiv de încărcare înainte de fiecare instalație, sau substanțe nutritive în timpul vegetației. Compoziția formulării:Azotul (N): 10%Fosfor (P2O5) 5%Potasiu (K2O): 10%Calciu (CaO): 12%Magneziu (MgO): 2%Sulf (SO3): 25,4%Fier (Fe): 1% îngrășământ CE Avantajele folosirii: componentele principale: azotul, potasiul, fosforul, adaos de fier, calciu și magneziu,
care hrănesc plantele, le fac mai rezistent la influențele mediului, și asigură o creștere mai puternică, înflorire bogată, oferind mai multe fructe. Plantele primesc nutriere în mod corespunzător la nevoile lor, fără ca acest lucru ar însemna acumularea de nitrat în plantă. Datorită conținutului de magneziu și calciu rezistența celulelor crește, disfuncții fiziologice apar mai rar, astfel, fructele pot fi stocate pe o durată mai lungă. Aplicare: Timpul de creștere intensă este în perioada de primăvară. Produsul se aplică de 2-3 ori în timpul perioadei de vegetație pentru cel mai bun efect. Produsul trebuie pulverizat la rădăcina plantelor distribuite uniform.
Fertilizatorul poate fi utilizat în perioada de la începutul primăverii până la sfârșitul verii, ca nutritiv de încărcare înainte de fiecare instalație, sau substanțe nutritive în timpul vegetației după depunerea. Pentru un efect optim, recomandă dispersarea de 5 kg 150-200 m2, iar 10 kg de îngrășăminte la 300-400 m2. După încorporarea îngrășămintelor este necesar irigare. (Min. 10 l / m2). Munca atentă va lua cu siguranță rezultatele dorite.
Greutate: 5 kg
Lăţime: 280 mm
Înălţime: 400 mm
Lungime: 50 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.