M-Grow 11-12-17 25 kg

T12461
M-Grow 11.12.17 este primul produs de etichetă privat Malagrow, care poate fi utilizat atât ca îngrășământ de bază, cât și ca îngrășământ de cap. Conținutul său de azot este complex, adică conținutul de azot al azotatului are un efect imediat, în timp ce conținutul său de amoniac și uree servește cererii de azot a plantelor pe o perioadă mai lun... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

M-Grow 11.12.17 este primul produs de etichetă privat Malagrow, care poate fi utilizat atât ca îngrășământ de bază, cât și ca îngrășământ de cap. Conținutul său de azot este complex, adică conținutul de azot al azotatului are un efect imediat, în timp ce conținutul său de amoniac și uree servește cererii de azot a plantelor pe o perioadă mai lungă de timp. Datorită fosfatului său dihidrogenic de calciu, conținutul de fosfor al M-Grow este aproape complet solubil în apă, făcându-l un nutrient ușor pentru plante.


De asemenea, conține calciu (3%), care poate ajuta la satisfacerea cerințelor de calciu ale plantelor, iar conținutul de potasiu este o formă solubilă în sulfat, astfel încât poate fi utilizată fără risc pentru a furniza substanțe nutritive unor culturi sensibile la clor, chiar și ca îngrășăminte. Conținutul său de sulfat (sulf) este de 29%, ceea ce are un efect benefic asupra vieții solului și asupra absorbției nutrienților de către plante.


Caracteristici principale:


îngrășăminte complexe cu sulfat granulate fierbinte


poate fi aplicat ca îngrășământ de bază, cât și ca îngrășământ de cap


conținutul său de azot asigură un efect de durată cu dizolvare rapidă și continuă


fosfor și alți nutrienți foarte solubile


conținut înalt de sulf, calciu în plus


ușor acid, ceea ce crește absorbția fosforului și a oligoelementelor


conținut ridicat de ingredient activ total

Greutate: 25 kg
Lăţime: 410 mm
Înălţime: 610 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.