Symbivit 3 kg

T07373
SYMBIVIT conţine ciuperci mycorrhizal de origine naturală care, cu ajutorul reţeaua de hife, cresc mărimea suprafeţei a rădăcinilor pentru absorbţia apei şi a substanţelor nutritive. Această relaţie este menţinută pe tot parcursul vieţii al plantei, astfel stimulând dezvoltarea plantei şi rezistenţa la boli. Care sunt efectele aşteptate dacă apl... Specificație detaliată
427,48 RON (net: 336,60 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

SYMBIVIT conţine ciuperci mycorrhizal de origine naturală care, cu ajutorul reţeaua de hife, cresc mărimea suprafeţei a rădăcinilor pentru absorbţia apei şi a substanţelor nutritive. Această relaţie este menţinută pe tot parcursul vieţii al plantei, astfel stimulând dezvoltarea plantei şi rezistenţa la boli. Care sunt efectele aşteptate dacă aplicăm SYMBIVIT? Absorbţia substanţelor nutritive ale plantelor şi rezistenţa cresc cu ajutorul rădăcinii colonizate. Reţeaua de hife a ciupercilor mycorrhizal de mărime microscopică intră în contact cu rădăcina şi astfel suprafaţa pentru absorbţia apei şi a substanţelor nutritive îşi multiplică dimensiunile. Utilizare: produsul se pune la fundul gropii de plantare, după care cultura se plantează. În cazul plantelor deja dezvoltate, se fac 6-8 găuri în pământ lângă rădăcină, după care, prin aceste găuri se aplică SYMBIVIT la rădăcină. O singură utilizare cu SYMBIVIT este de ajuns! După utilizare, timp de cel puţin o săptămână, aplicarea fungicidelor trebuie evitată. Ciupercile mycorrhizal sunt ciuperci de mărime microscopică care trăiesc în pământ şi care pot trăi în simbioză cu 90% dintre plantele terestre. Ciuperca mycorrhizal care înconjoară rădăcina, mai precis, această formă de convieţuire, se numeşte "rădăcină-ciupercă" adică mycorrhizal. Această legătură este benefică pentru ambele părţi, deoarece ciuperca de la plantă primeşte nutrienţi gata făcute, iar planta, cu ajutorul reţelei a ciupercilor mycorrhizal, poate absorbi apă şi substanţe care, de altfel, ar fi inaccesibile pentru ea. Din punct de vedere morfologic şi funcţional, ciupercile mycorrhizal pot fi împărţite în două grupe mari: ectomycorrhizal care caracterizează plantele gimnosperme şi endomycorrhizal care este specific la plante de cultură. Cel mai vechi şi cel mai răspândit tip este endomycorrhiza arbusculară (AM) a cărei evoluţie dătează de peste patru milioane de ani, şi care probabil a jucat un rol important în răspândirea plantelor terestre. Ciupercile mycorrhizal sunt benefice asupra creșterii plantei gazdă, în principiu prin intensificarea absorbţiei de fosfor, cupru, zinc şi azot. Au un rol important şi în creşterea rezistenţei la sare, secetă şi metale, precum şi la boli (Phytium, Phytophtora, Fusarium sp.).

Greutate: 3 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Bio

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.