HuminPower G 20 kg

T11788
În agricultură, epuizarea solului devine din ce în ce mai problematică, care este cel mai adesea contracarată de fertilizarea sau fertilizarea organică. Cu toate acestea, acest lucru nu este favorabil din punct de vedere economic, deoarece majoritatea substanțelor nutritive utilizate nu sunt utile. HUMUSOL și HUMINPOWER G sunt două produse speci... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

În agricultură, epuizarea solului devine din ce în ce mai problematică, care este cel mai adesea contracarată de fertilizarea sau fertilizarea organică. Cu toate acestea, acest lucru nu este favorabil din punct de vedere economic, deoarece majoritatea substanțelor nutritive utilizate nu sunt utile.


HUMUSOL și HUMINPOWER G sunt două produse speciale care maximizează absorbția nutrienților aplicați și utilizarea celor din sol. Principalii constituenți sunt acizile humici,  naturali acizi care formează-chelat complexe, care pot include mai mult de 70 de tipuri de substanțe minerale cum ar fi calciu, potasiu, magneziu și fier, care sunt esențiale pentru ciclul de viață corespunzătoare a plantelor.


Linia de produse HUMINPOWER exploatează puterea acizilor humici favorizează absorbția nutrienților care nu sunt disponibile sub forma de plante din sol, crescând astfel randamentul culturilor, spori rezistența plantei, corectarea elementelor lipsite, termina astfel comune boli de deficiență.


Gama HUMINPOWER poate fi utilizată în toate culturile de câmp și horticultură.


Pentru a îmbunătăți starea solului, acesta este aplicat pe suprafața solului înainte de însămânțare sau plantare. Mai mult, poate fi utilizată pentru a îmbunătăți durata de viață a solului, compoziția eficienței absorbției nutrienților, reduce stresul, solurile de nisip pentru a spori retenția a apei, face solurile poroase mărind astfel randamentul.


Cultivarea eficientă arabilă și horticolă de plante, instalarea și  cultivarea pomilor fructiferi și viței de vie, creșterea rasadurilor, cultivare în seră,  instalarea de peluze și păduri, îmbunătățirea solurilor degradate și infertile.


Produsul poate fi utilizat AMESTEC CU PAMANT SI CU DIFERITE MEDII DE CREȘTERE ȘI DIVERSE îngrășăminte în același timp.


 


Pentru culturile de câmp: minim 40 kg / ha


Plante cu flori, plante ornamentale: minimum 60 kg / ha


Legume, produse de bază: minimum 60 kg / ha în perioada vegetației în mai multe tranșe


Struguri, pomi fructiferi: minimum 50 g / tulpină


Instalare: minim 20 g / tulpină


Soluri degradate: minim 2-3 t / ha


Pregătirea compostului: cel puțin 1-2% adăugat continuu pentru compost


PENTRU UTILIZAREA HOBBY Folosim doze de 20-30 g / m2.

Greutate: 20 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.