Transformer 10 l

T11891
Tansformer este un tip complet nou de preparare pe piața de condiționare a solului cu proprietăți unice. În ultimii ani, apa a devenit unul dintre factorii de producție cei mai extreme din agricultură. În anumite cazuri sunt prea puține sau prea multe precipitațiile și  apele subterane. Mecanismul unic al acțiunii  Transformerului îmbunătățește... Specificație detaliată
1.271,12 RON (net: 1.000,88 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
raktáron info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Tansformer este un tip complet nou de preparare pe piața de condiționare a solului cu proprietăți unice. În ultimii ani, apa a devenit unul dintre factorii de producție cei mai extreme din agricultură. În anumite cazuri sunt prea puține sau prea multe precipitațiile și  apele subterane. Mecanismul unic al acțiunii  Transformerului îmbunătățește dramatic structura solului, balanța de apă și aer a capilarelor. Formarea de crustă și înfundarea terenului scade, precum și aerul cu conținut ridicat de carbon ramâne în capilare. Datorită structurii capilare mai bune, apa de irigare aplicată este mai bine utilizată. Datorită unei alimentări mai uniforme a apei și a aerului, echilibrul microbiologic al solului se îmbunătățește. Folosind Transformer, plantele pot, de asemenea, să absoarbă mai bine substanțele nutritive prezente în sol și substanțele nutritive, crescând astfel eficiența alimentării cu nutrienți. Datorită unei distribuții mai uniforme a apei, a aerului și a nutrienților, germinarea se va îmbunătăți, creșterea plantelor va fi mai rapidă, mai sănătoasă, randamentele culturilor vor fi mai uniforme, iar valoarea nutrițională va fi mai favorabilă. Crește recolta totală, inclusiv cea de calitate superioară, poate fi comercializat la un preț mai bun. Transformer poate fi utilizat nu numai pe soluri naturale, ci și pe mediu de creștere artificială (vată minerală, fibră de nucă de cocos, perlit, turbă, materiale sintetice, etc.). În aceste cazuri, distribuția apei - cu acest nutrient - va fi mai uniformă în mediul de cultură, mai rapidă și mai ușoară reumectabilitatea. Plantele dezvoltă o rădăcină mai puternică, rădăcinile cresc în jurul întregului mediu de creștere, îmbunătățind absorbția nutrienților, oferind plante mai frumoase, sănătoase, cu randamente mai mari. Rădăcinile mai puternice absorb mai eficient apa și nutrienții, astfel încât costurile aferente aprovizionării cu apă și a nutrienților sunt reduse. Forma lichidă a produsului Transformer face extrem de ușor să se amestece și să se dizolve. Doza este de 5 l / ha pentru culturile însămânțate, pulverizat sau injectat în sol la un maxim de 0,2%. Pentru legumele plantate și plantațiile de viță-de-vie și de fructe, de două ori 5 l cu concentrație de 0,2% și 10 l / ha, pentru instalații noi, cu maximum concentrație de 0,2%.


Număr licență: 04.2 / 1512-1 / 2017

Greutate: 11.45 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Szőlő

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.