Paznic de apă (Water Retainer) 100 ml

T12396
WATER RETAINER (Paznic de apă) Produs de condiționare a solului organic bazat pentru utilizarea apei de irigare și pentru a reduce deshidratarea cauzată de secetă. Rezultat al unei cercetări de mai mult decât un an. Dezvoltatorii au căutat o moderare substanțială a tulburării secetei, soluție fără invesțitii de irigare pentru o gamă largă de agr... Specificație detaliată
62,66 RON (net: 49,34 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

WATER RETAINER (Paznic de apă)


Produs de condiționare a solului organic bazat pentru utilizarea apei de irigare și pentru a reduce deshidratarea cauzată de secetă.


Rezultat al unei cercetări de mai mult decât un an. Dezvoltatorii au căutat o moderare substanțială a tulburării secetei, soluție fără invesțitii de irigare pentru o gamă largă de agricultori.


În dezvoltarea paznicului de apă au fost implicați cercetători, agricultori și economiști de la ELTE TTK și Universitatea de Agricultură Szent István. 


Ingredientele active a paznicului de apă leagă în porii solului umiditatea din straturile de sol mai adânci, în zori roua rezultată și după transformarea lor în picături de apă acestea sunt puse la dispoziția sistemului radicular al plantelor.


DOZARE


Doza minimă de Water Retainer (Paznicul de apă) este de 10 l / ha. Ambalajul de 10 litri este suficient pentru 1 hectar. Poate fi folosit la o diluție de 20-100 de ori. În stare diluată, compoziția este PH cu un pH neutru de 6,8-7. Pentru tratamentul repetitiv de 3 luni, solul trebuie tratat cu jumătate de normă cu timp proratat. (În cazul unui gazon, se recomandă tratament dublu!)


INTRODUCEREA


Când este posibil la însămânțare, înainte de însămânțare, înainte de apariția greutății verzi (de exemplu, cu protecția plantelor)  trebuie să introduceți paznicul de apă, pentru a ajunge direct la pământ. De pe frunze trebuie să se spele cu apă de stropire de 2,5 mm, deoarece agentul își exercită efectul absorbant la locul de aplicare, poate afecta și conținutul de umiditate al masei verzi.


Aplicare


Prin pulverizare (la masă de frunze verzi trebuie pulverizat sub frunze)


udare în orice moment (în prezența greutății verzi, spălați cu apă de stropire de 2,5 mm de pe frunze)


presărare în spatele unei lopate de cultivare (de exemplu, în cazul tratamentului repetitiv).


DURATA EFECTULUI PAZNICULUI DE AP Ă ESTE DE 3 LUNI


Paznicul de apă absoarbe și leagă din aer și din sol umezeala, și transformă în formă absorbeabilă de către rădăcini al plantelor. Efectul explică asupra stratului superior al solului în zona rădăcinii plantelor. Cu paznicul de apă de pe suprafață, sau aproape de suprafață menține apa în adâncimi mici pote umezi solul, iar structura și suprafața solului va fi diferit de solul netratat. Reduce intensitatea evaporării persistente și astfel nu numai că mărește cantitatea de apă colectată de paznicul de apă în sol, dar pierderea relativă prin evaporare este, de asemenea, redusă. Nu este nevoie să adăugați apă de udare după aplicarea paznicului de APĂ, acesta leagă conținutul de umiditate existent al solului, sau din aer.


Începe să-și exercite efectul când conținutul de umiditate al solului scade sub nivelul ideal.



Experimentele și experiențele de control au dovedit  că în zonele tratate cu paznicul de APĂ până la 50% mai puțină apă de irigare este suficientă pentru a ajunge la aceeași cantitate de recoltă.


Greutate: 0.15 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.