Soluție nutritivă Bio-Nova Hydro-Supermix (7-4-5) pentru dispozitiv hidroponic 5 l

T13398
Hydro-SuperMix este un îngrășământ bio-mineral monocomponent utilizat special pentru substraturi artificiale precum vata de stâncă etc. sisteme. Nutrienții necesari pentru cultivare și înflorire sunt combinați într-un singur produs, ceea ce face cultivarea mai ușoară. Acest îngrășământ constă din: Macronutrienți precum NO3, NH4, NH2, SO4, P, K... Specificație detaliată
764,14 RON (net: 601,69 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Hydro-SuperMix este un îngrășământ bio-mineral monocomponent utilizat special pentru substraturi artificiale precum vata de stâncă etc. sisteme.


Nutrienții necesari pentru cultivare și înflorire sunt combinați într-un singur produs, ceea ce face cultivarea mai ușoară.



Acest îngrășământ constă din:



Macronutrienți precum NO3, NH4, NH2, SO4, P, K, Ca, Mg și Si.


Oligoelemente chelate precum Fe, Mn, Zn, B, Cu și Mo.


Extractele organice vitalizante.


Toate elementele de mai sus sunt 100% pure și de origine organică.


Această soluție nutritivă a plantelor, fără substanțe chimice, ecologică, poate fi utilizată și în etapele de dezvoltare și înflorire a plantei. Popularitatea BioNova a fost neîntreruptă pe piață de douăzeci de ani. Substanțele din acesta permit o absorbție mai rapidă. Hydro-SuperMix asigură starea optimă a solului, stimulează dezvoltarea rădăcinilor și asigură plantei nutrienții necesari, precum și accelerează absorbția nutrienților. Se recomandă utilizarea a 280-350 ml la 100 litri de apă.

Greutate: 1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.