Borduri cu profil L din plastic pentru pavaj 100x80x45 mm

T05536
BORDURI DIN PLASTIC PENTRU PAVAJ INFORMAŢII DESPRE PRODUS, DOMENII DE APLICARE Bordură extensibilă cu profil L din plastic cu dimensiuni 45x80 mm, cu lungime de 1 metru, cu nervuri la fiecare 10 cm, potrivită pentru susţinerea elementelor de cărămizi din cauciuc sau a altor elemente solide cu grosime de 45 mm sau mai groase pe următoarele supraf... Specificație detaliată
22,64 RON (net: 17,83 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
BORDURI DIN PLASTIC PENTRU PAVAJ
INFORMAŢII DESPRE PRODUS, DOMENII DE APLICARE
Bordură extensibilă cu profil L din plastic cu dimensiuni 45x80 mm, cu lungime de 1 metru, cu nervuri la fiecare 10 cm, potrivită pentru susţinerea elementelor de cărămizi din cauciuc sau a altor elemente solide cu grosime de 45 mm sau mai groase pe următoarele suprafeţe:
- pe terenuri de joacă unde borduri de beton nu sunt dorite ,
- pentru a aplica ca bordură pe orice tip de drum (pieton, bicicletă, autoturism, autoutilitară) ,
- pentru a forma conexiune directă între pavaj şi gazon ,
- pentru terenuri a căror liniatură se schimbă des ,
- pentru a aplica ca bordură în jurul arborilor ornamentali.
Aplicarea acestui produs flexibil ca bordură precum şi susţinerea pavajelor se poate realiza uşor şi ieftin. Bordurile din plastic au fost proiectate în aşa fel încât legăturile să pot fi tăiate cu uşurinţă cu o foarfecă de grădinar, nu necesită folosirea unui aparat special, de asemenea, borduri arcuite pot fi construite la fel de uşor, faţă de borduri din beton care nu pot fi arcuite aşa de uşor. Elementele cu lungime de un metru pot fi deplasate cu o mişcare. Materialul bordurilor din plastic este un amestec de LDPE-HDPE, rezistent la efecte chimicale, rămână solid şi flexibil între -20°C şi +60°C.
DESCRIERE DE MONTARE
Deoarece bordura din plastic susţine pavajul din exterior, aceasta poate fi fixată şi înainte şi după şi în timpul montării pavajului. Fixarea bordurilor în cazul găurilor cu diametru mai mic se realizează cu ajutorul cuielor de 7,6x260, în cazul speciale la găuri cu diametru mai mare se poate fixa şi cu produse mai groase din oţel (fier de beton). Datorită tehnologiei de fixare, nu este nevoie de grinzi de beton sau completare cu suport de beton. Bordurile se montează pe plăcile de bază în aşa fel încât să susţină o suprafaţă cât mai mare a pavajului. Bordura după montare rămână sub materialul lângă pavaj (pământ, gazon, scoarţă de pin, material acoperitor cu granulaţie fină), astfel bordura montată nu se vede. În cazul aplicării bordurilor din plastic, dacă obţinerea efectului de bordură este necesară , se recomandă formarea din material propriu, de culoare diferită de cea a pavajului.
Atenţie! Trebuie luat în considere faptul că doar traficul pietonal şi bicicletele pot traversa bordurile din plastic montate, umplute şi acoperite. De aceea, în cazul traficului autovehiculelor, bordurile se pot aplica doar în acele părţi ale drumului unde nu circulă maşini. Pe rampe se pot aplica borduri folosite în construcţii care se montează pe grinzi de beton.
Greutate: 0.679 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.