Frangipani (Plumeria rubra) 5 seminţe

T10068
Plumeria rubra - Frangipani Este o plantă cunoscută şi populară, intensiv parfumată, a căror flori pot fi de diverse culori. Arborele are o înfăţişare neobişnuită, este foios. Ramurile sunt complet drepte, sunt destul de dese şi se rup uşor. La capătul rupturii sau la locul rănii emite un lichid alb lăptos care este toxic! Este un arbust foios c... Specificație detaliată
100,61 RON (net: 79,22 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Plumeria rubra - Frangipani
Este o plantă cunoscută şi populară, intensiv parfumată, a căror flori pot fi de diverse culori. Arborele are o înfăţişare neobişnuită, este foios. Ramurile sunt complet drepte, sunt destul de dese şi se rup uşor. La capătul rupturii sau la locul rănii emite un lichid alb lăptos care este toxic! Este un arbust foios cu ramuri cărnoase, înfloreşte vara şi toamna. Înălţimea naturală poate ajunge la 6-8 m. La noi în ţară se pot cumpăra exemplare în ghivece. Datorită faptului că acest arbust nu rezistă la îngheţ, vara se ţine afară, iar iarna în grădini de iarnă sau în apartamente. Variaţiile de culori nu apar mereu în urma înmulţirii vegetative. Pentru o dezvoltare optimă, necesită un sol bogat în substanţe nutritive, cu bună gestionare a apei. Creşterea este rapidă, însă pentru aceasta necesită soare. Exemplare în ghivece se irigă cu moderaţie în perioada de dezvoltare, iar iarna trebuie ţinute uscate. Necesită soare! Vârful lăstarilor se taie pentru a obţine ramificaţie mai deasă. Temperatură minimă: 13°C. Este sensibil la îngheţ. Germinarea este uşoară, apariţia este aşteptată după 3-4 săptămâni.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.